Litomyšl

 
 

 
 
Plyšákový zápas

Plyšákový zápas

03.01.22

HC Litomyšl pro náš nízkoprahový klub připravil plyšákový zápas.Chtěli bychom poděkovat všem lidem, kteří se podíleli na této akci. Vedoucí pobočky Editě bylo ctí hodit buly a zahájit tak zápas. Organizace akce byla velmi povedená a počet diváků, kteří se nám rozhodli darovat tímto způsobem plyšáka, byla opravdu velká-více než 500ks. Klub a diváci se rozhodli nám také přispět finančně. Vybrali na náš klub 4000 korun, za které jsme velmi vděční a moc děkujeme.

 
Plyšákový zápas
 
Leden

Leden

22.12.21

Program na leden už je nachystaný a abyste se měli na co těšit, tak už ho zveřejníme. Budeme vařit, tvořit a naučíme se několik nových her, které jsme na klub pořídili. Jako každý měsíc půjdeme do SVŠ, kde pro nás tentokrát nachystali loutky a také nás čeká povídání na téma úspěch. Těšíme se na vás v Novém roce. 

 
Leden
 
Vánoční prázdniny

Vánoční prázdniny

22.12.21

O Vánočních prázdninách je náš klub zavřený. Přejeme vám krásné Vánoce a do Nového roku jen vše nejlepší. Těšíme se zase v lednu. 

 
Vánoční prázdniny
 
Vánoční besídka

Vánoční besídka

21.12.21

Ve středu pořádáme Vánoční besídku. Můžete se těšit na různé hry, cukroví, stromeček, písničky a nakonec nás čeká radost z nachystaných dárků díky všem lidem s dobrým srdcem, co se zapojili do akce Krabice od bot pro náš klub. 

 
Vánoční besídka
 
Krabice od bot

Krabice od bot

21.12.21

I tento rok jsme byli přizváni k akci Krabice od bot. Minulý týden jsme jeli vyzvednout dárky a jak sami můžete vidět, auto bylo úplně plné a to dokonce na 2x. Na základě této akce, můžeme s dětmi 22.12. zažít krásnou vánoční besídku i s dárky. Děkujeme za tuto krásnou spolupráci a budeme se na besídce těšit na krásné dárky od všech hodných lidí, kteří se do této akce zapojují. Děkujeme.

 
Krabice od bot
 
Vánoční film

Vánoční film

20.12.21

V úterý přijďte na vánoční film Sám doma. Začínáme v 15:00 hodin.

 
Vánoční film