Litomyšl

 
 

 
 
Strašák do květináče

Strašák do květináče

10.11.21

Ve čtvrtek budeme tvořit strašáčky do květináče. :) 

 
Strašák do květináče
 
Na klubu nově platí

Na klubu nově platí

10.11.21

Prosíme všechny, kteří mají být v karanténě, aby do klubu přišli až po ukončení karantény. 

 
Na klubu nově platí
 
Změna programu

Změna programu

08.11.21

V úterý 9.11. budou místo šipek hry s míči. Těšíme se na vás. :)

 
Změna programu
 

NADĚJE SLAVÍ 30 LET

03.11.21
V pátek 8. října oslavila na Litomyšlském
Více...
 

V pátek 8. října oslavila na Litomyšlském zámku naše organizace 30 let od svého založení. Setkání by nemohlo proběhnout bez zakladatelů, manželů Hradeckých, kteří svou celoživotní prací dali vzniknout více jak dvaceti pobočkám organizace. Naděje vznikla v roce 1990, jako jedna z prvních neziskových organizací u nás a působí téměř na celém území republiky. Posláním Naděje, je svou činností šířit křesťanské hodnoty jako je přijetí, ochota pomoci lidem v nouzi nebo hodnota lidského života. Svou službou přinesla světlo a naději do života lidem ve stáří, bez domova, s handicapem nebo ohroženým dětem a jejich rodinám. Snaží se po celou dobu působení pomáhat lidem s cílem podpořit jejich dovednosti a zlepšit vztahy.

V Litomyšli se pobočka Naděje zaměřuje na děti a mládež, kde nabízí prostor k smysluplnému trávení volného času. Zájmovými činnostmi podporujeme a motivujeme děti ke zdravým vrstevnickým vztahům, spolupráci a pomoci slabším nebo k vzdělávacím i pracovním návykům. Každý měsíc jsou na programu jiné aktivity a zaměřujeme se také na poradenství a podporu ve složitých situacích nebo na pomoc s přípravou do školy. Nabízené aktivity jsou pro všechny děti zdarma a je zcela na nich, kdy nás chtějí v otevírací době navštívit.


Méně...
 
Ekologické odpoledne

Ekologické odpoledne

03.11.21

V pátek zjistíme jak známe naši přírodu a kolik odpadu kolem sebe necháváme. Přijďte si zahrát na malé ekology. 

 
Ekologické odpoledne
 
Listopad

Listopad

01.11.21

Listopadový program vám nabídne spoustu tvoření a her. První týden ve středu půjdeme tvořit zvonkohry do SVČ. V klubu pak další týdny budeme tvořit například strašáky, lapače snů nebo Vánoční jmenovky. Těšit se můžete také na oblíbené cvičení Pilates, florbal nebo balonkové soutěže. Těšíme se na vás. 

 
Listopad