Litomyšl

 
 

 
 
LEDNOVÉ AKTIVITY

LEDNOVÉ AKTIVITY

SPOLU V NOVÉM ROCE

02.01.18

Program na leden je tu, tak do něho mrkni a přijď mezi nás.


Více...
 
LEDNOVÉ AKTIVITY

 

Co nás tento měsíc čeká? Opět řada turnajů a soutěží, z těch na přání to bude turnaj v mikádu a postřehových hrách, zkusíme stopování zvěře, rozhýbeme těla po vánočních prázdninách při hrách se štíty a v tanečním klubu. Tancovat se začíná 3. 1. v 15:20.

 

Opět si pravidelně uvaříme, vyrobíme bludiště, ozdobíme tašky, zahrajeme kufr, aj.

 

Když si nevybereš z programu, přijď si jen popovídat a pobýt s kamarády.

 

Těšíme se.

 


Méně...
 
Velké díky

Velké díky

Tajná přání splnila firma Šmídl s.r.o

21.12.17

Po roce jsme mohli opět prožít radost z dárků, které přivezl vánoční kamion..


Více...
 
Velké díky

Velice děkujeme všem, kteří se podíleli na realizaci  vánočního překvapení pro děti. Již několikrát mohly děti z nízkoprahového klubu NADĚJE prožít den splněných přáních. Z úst jednoho chlapce zaznělo: "To jsem rád, že existují dobří lidé...." 

 


Méně...
 
Plyšákový zápas

Plyšákový zápas

Poděkování Fanklubu HC Litomyšl za realizaci akce

11.12.17

Fanoušci HC Litomyšl již podruhé, udělali radost dětem z litomyšlské pobočky NADĚJE. Během domácího zápasu 6. prosince se


Více...
 
Plyšákový zápas

Fanoušci HC Litomyšl již podruhé, udělali radost dětem z litomyšlské pobočky NADĚJE. Během domácího zápasu 6. prosince se snesla na led plyšová nadílka. Za sportovní zážitek a neuvěřitelných 11 pytlů plyšáků děkují děti a personál NADĚJE. 


Méně...
 
PROSINCOVÉ AKTIVITY

PROSINCOVÉ AKTIVITY

Společné čekání na Ježíška

05.12.17

Máme tu prosinec a s ním nový program. 


Více...
 
PROSINCOVÉ AKTIVITY

Adventní čas nám ukrátí mikulášské hry, výroba vánočních dekorací a přání. Společně si uvaříme, vyzdobíme NADĚJI. Dne 6. 12. vyrazíme fandit HC Litomyšl, 14. 12. zazpíváme v Jindrově vile. 

Jukněte do programu, čeká nás toho mnohem víc :-).

Těšíme se. 


Méně...
 
Kde potraviny pomáhají

Kde potraviny pomáhají

V Bille Litomyšl bylo vybráno 573 kg potravin a drogistického zboží.

14.11.17

V sobotu 11. 11. 2017 se uskutečnil již pátý ročník Národní potravinové sbírky, který byl v letošním roce po všech směrech


Více...
 
Kde potraviny pomáhají

V sobotu 11. 11. 2017 se uskutečnil již pátý ročník Národní potravinové sbírky, který byl v letošním roce po všech směrech rekordní. Během 12 hodin trvání sbírky věnovali obyvatelé České republiky 387 tun trvanlivých potravin a drogistického zboží, což je nejvíce v historii sbírky.

V Litomyšli se bylo možné zapojit do sbírky v prostorách prodejny Billa. Zde došlo k vybrání 573 kg potravin a drogistického zboží. Místní sbírka byla konaná ve spolupráci NADĚJE a Oblastní charity Nové Hrady u Skutče.  

Darované zboží poslouží především rodinám s dětmi a seniorům. Z části sbírky byly vyhotoveny balíčky, které jsou v těchto dnech věnovány potřebným rodinám žijícím ve městě Litomyšl a v okolních obcích. Potraviny budou využity k rozvoji sebeobslužných aktivit dětí a mládeže v Litomyšli a České Třebové. Děti navštěvující nízkoprahová zařízení v obou městech budou z potravin vařit, prostřednictvím situačních her rozvíjet finanční gramotnost a sebeobslužné dovednosti. V neposlední řadě část z vybraného zboží poputuje do Domu pokojného stáří ve Vysokém Mýtě, kde v předvánočním čase bude věnováno opuštěným seniorům a poslouží pro aktivizaci obyvatel zmíněného domova.  

 

Velice děkujeme všem, kteří jakkoliv přispěli, kolektivu prodejny Billa, za poskytnuté zázemí a všem dobrovolnicím a dobrovolníkům. 


Méně...
 
LISTOPADOVÝ PROGRAM

LISTOPADOVÝ PROGRAM

Co nás společně čeká?

01.11.17

Listopadové aktivity přináší opět pestrý program.


Více...
 
LISTOPADOVÝ PROGRAM

Každý den něco jiného. Co si takhle zahrát na detektiva, protáhnout tělo u hry twistr, vyrobit něco hezkého z přírodnin, odnést si domů záložku do knihy.

Opět si něco dobrého uvaříme, popovídáme u kapučína . Taneční klub se nadále bude scházet každou středu. A jako každý měsíc je tu novinka, pátky v listopadu patří turnajům.

 

Těšíme se J


Méně...