Litomyšl

 
 

 
 
Nenudíme se ani o prázdninách

Nenudíme se ani o prázdninách

Na plánu je bowling a stepmanie

24.10.17

Pojďte si s námi zahrát

 
Nenudíme se ani o prázdninách
 
Národní potravinová sbírka

Národní potravinová sbírka

Můžete pomáhat s námi v litomyšlské BILLE

23.10.17

Sbírka potravin pro lidi v těžké životní situaci se koná 11.11.2017 v mnoha obchodech ČR


Více...
 
Národní potravinová sbírka

Jana se svým prvním manželem má dvojčata – dceru a syna. Několik let před rozvodem žili odloučeně. Až při rozvodovém řízení vyšlo najevo, kolik dluhů manžel bez jejího vědomí nadělal. Více než 2 miliony korun dluhu po rozvodu přešlo na Janu. S oběma dětmi ve vlastní péči a s obrovským dluhem se musela potýkat sama. Nyní je znovu vdaná a s manželem mají znovu dvojčata – holčičky. Aby zvládli dluhy, za které nemohou, vstoupili jako manželé do insolvence. Měsíční finanční limit rodiny se čtyřmi dětmi je 13 000 korun. Manžel tvrdě pracuje a většina jeho platu jde na insolvenci. Jana usilovně chodí na brigády, přestože dvojčatům ještě nejsou ani dva roky. Potravinovou pomoc, kterou rodině zprostředkovává zlínská NADĚJE, Janina rodina přijala s velikou vděčností a úlevou. Konečně po dlouhé době naplnila spíž jídlem pro děti. Díky darovaným příkrmům a dětským výživám se oběma holčičkám výrazně zvýšil přísun zdravých potravin, masa a zeleniny. Díky zásobě přijatých potravin z potravinové sbírky mohla Jana ubrat pár hodin z brigád a zůstat víc času se svými malými dcerkami. 


Méně...
 
Říjnový program

Říjnový program

O podzimních prázdninách nás čeká bowling a stepmánie

29.09.17

Říjen v klubu se bude vyznačovat pestrostí nejen barev, ale i aktivit


Více...
 
Říjnový program

Za zajímavost stojí, že budeme v tomto měsíci rozjíždět tzv. "PEER PROGRAM". Starší kamarádi připravují a vedou program pro mladší.

Ve středu v  15: 15 tancování s Míšou a v 16:15 fotbal s Tomem . Moc se těšíme.

20.10.z důvodů probíhajících voleb budeklub pouze v herně u počítačů nebo pokud bude příznivé počasí, půjdeme ven.


Méně...
 
Přijďte do klubu

Přijďte do klubu

Otevřený klub v rámci týdne nízkoprahových klubů

14.09.17

Tradičně se koncem září otvírají nízkoprahové kluby po celé republice.


Více...
 
Přijďte do klubu

Litomyšlská pobočka se připojuje  v týdnu od 18. do 22.9. k celorepublikové akci. Pro děti a jejich kamarády budou během středečního odpoledne připraveny hry zakončené tombolou.


Méně...
 
PROGRAM NA ZÁŘÍ

PROGRAM NA ZÁŘÍ

Středeční legohrátky

04.09.17
Novinkou tohoto školního roku je legoklub, který bude probíhat každou středu od 15:30 do 17:30 hodin. V NADĚJI na Vás čeká velký výběr
Více...
 
PROGRAM NA ZÁŘÍ

Novinkou tohoto školního roku je legoklub, který bude probíhat každou středu od 15:30 do 17:30 hodin. V NADĚJI na Vás čeká velký výběr skládaček, nemusíte nosit vlastní lego.

 

Na co dalšího se můžete v září těšit? Například Vás čeká netradiční malování, dobroty ze společné kuchyně, výroba bambulí, turnaj ve stolním fotbálku, čokoládový Bang a mnoho dalšího.

 

Těšíme se :-)

 


Méně...
 
České Versailles

České Versailles

Výlet do Nových Hradů

11.08.17

Areál zámku Nové Hrady je s jistou nadsázkou pro svou zdobnost přezdíván na "České Varsailles"


Více...
 
České Versailles

Kdo by zvolil toto místo jako cíl svého výletu, nebude zklamán. Objevíte zde bludiště ze živých keřů, jeleny a koně ve výběhu, rozsáhlé zahrady s divadélkem, museum cyklistiky nebo klobouků, kašnu s jezírkem, zbytek hradu v anglické zahradě, křížovou cestou.

S naším klubem jsme zdaleka nestihli rozsáhlé zahrady projít, ale přece jenom jsme něco z vyjmenovaného stihli. Můžete se podívat v naší galerii.

A máme ješt jeden typ : vynikající cukrárna, stojí za to !! 


Méně...