Nedašov

 
 

Informace pro návštěvy

Milí přátelé, vážení příbuzní, zveme Vás k návštěvě našeho domova.

Návštěvy jsou povoleny bez jakýchkoliv omezení a zároveň se nevyžaduje ani telefonické objednání. Návštěvní doba je denně od 9:00 do 20:00 hodin.  

Spustili jsme e-shop

Podpořte činnost NADĚJE zakoupením věcí na našem e-shopu. Nákupem uděláte radost nejen sobě či svým blízkým, kterým danou věc darujete, ale také lidem, které dostihla křehkost života. Nakupovat můžete na eshop.nadeje.cz

 
 
Podpořte náš projekt: "Rehabilitace na čerstvém vzduchu"!

Podpořte náš projekt: "Rehabilitace na čerstvém vzduchu"!

09.11.18

Prosíme, hlasujte pro nás a pomozte zkvalitnit péči klientů nedašovské NADĚJE. V programu "ČSOB pomáhá regionům" jsme byli zařazeni do


Více...
 
Podpořte náš projekt: "Rehabilitace na čerstvém vzduchu"!

Prosíme, hlasujte pro nás a pomozte zkvalitnit péči klientů nedašovské NADĚJE. V programu "ČSOB pomáhá regionům" jsme byli zařazeni do hlasování o Divokou kartu. Potřebujeme tedy získat co nejvíc hlasů od veřejnosti. Hlasovat můžete od 12. do 29. listopadu 2018 na adrese www.csobpomaharegionum.cz.

Projekt jsme nazvali "Rehabilitace na čerstvém vzduchu". Kliknete na něj, zadejte svou emailovou adresu, na ni vám bude zaslán odkaz, po jehož rozkliknutí se stane váš hlas platným. Prosíme o rozeslání výše uvedeného odkazu s prosbou o podporu vašim známým a dalším lidem s dobrým srdcem.

Děkujeme.

 

Pro vaši představu, jak bychom chtěli s našimi klienty rehabilitovat venku, přikládáme ilustrační fotografii venkovního trenažéru.


Méně...
 
Jiří Helán zazpíval našim klientům v Nedašově

Jiří Helán zazpíval našim klientům v Nedašově

18.10.18

Krásné odpoledne babího léta jsme prožili v našem domově s milou návštěvou. Na základě dlouholetého přátelství s naším klientem


Více...
 
Jiří Helán zazpíval našim klientům v Nedašově

Krásné odpoledne babího léta jsme prožili v našem domově s milou návštěvou. Na základě dlouholetého přátelství s naším klientem Jaromírem k nám 9. října zavítal zpěvák Jiří Helán z Moravěnky.

 

Dříve Jaromír jezdil na vystoupení Moravěnky v Rožnově pod Radhoštěm ze svého bydliště Horní Bečva na kole. Když se s Jiřím Helánem seznámili, byl Jaromír i se svým handicapem úspěšným reprezentantem v jízdě na tricyklu. Získal dokonce bronzovou medaili na mistrovství Evropy ve Francii. Pan Helán mu velmi fandil, a tak vzniklo jejich přátelství, které trvá dodnes.

 

Zpěvák oživil své vystoupení i vtipnými zážitky a zapojil do zpěvu i naše klienty. Společné odpoledne bylo veselé a dlouhé jak ta moravská písnička.

Fotografie z tohoto odpoledne můžete vidět zde.


Méně...
 
Setkání v přírodě

Setkání v přírodě

18.09.18

Klienti NADĚJE Nedašov, DSS Návojná a DZR Loučka navštívili dne 13. 9. 2018 areál myslivecké střelnice ve Smolině. Během krásného


Více...
 
Setkání v přírodě

Klienti NADĚJE Nedašov, DSS Návojná a DZR Loučka navštívili dne 13. 9. 2018 areál myslivecké střelnice ve Smolině. Během krásného slunečného odpoledne jsme si zazpívali spoustu písniček o myslivcích a „myslivečcích“.  Provětrali své vědomosti o přírodě - poznáváním stromů, rostlin a stop zvěře. A po trošce námahy nás čekala odměna ve formě opékání špekáčků, které v přírodě chutnají nejvíce. Veselí a dobrá nálada nás provázely až do podvečerních hodin, kdy jsme se museli rozloučit. Děkujeme mysliveckému spolku za možnost uskutečnění našeho společného setkání a také našim dobrovolnicím za pomoc při jeho realizaci. Fotografie můžete vidět zde.


Méně...
 
Klienti v Nedašově mají bezbariérové koupelny

Klienti v Nedašově mají bezbariérové koupelny

24.08.18

Od srpna letošního roku jsou všechny koupelny v prvních patrech našich pěti domů nové a bezbariérové. Rekonstrukce začala v roce


Více...
 
Klienti v Nedašově mají bezbariérové koupelny

Od srpna letošního roku jsou všechny koupelny v prvních patrech našich pěti domů nové a bezbariérové. Rekonstrukce začala v roce 2016 a byla náročná. Spolu s koupelnami byly totiž modernizovány i sousední pokoje. Naši klienti se tak mohli nastěhovat do zcela nových bytových prostor. Celkem bylo opraveno 8 koupelen a 16 pokojů. 

 

Děkujeme Nadaci ČEZ, která nás v uskutečnění projektu bezbariérových koupelen opakovaně finančně podpořila.

 

Fotografie z průběhu rekonstrukce na IV. budově můžete zhlédnout zde.

 


Méně...
 
Krajské kolo v pétanque

Krajské kolo v pétanque

22.06.18

První letní den přivítali čtyři klienti našeho domova opravdu se vší parádou. Zúčastnili se totiž Krajského kola v pétanque, které


Více...
 
Krajské kolo v pétanque

První letní den přivítali čtyři klienti našeho domova opravdu se vší parádou. Zúčastnili se totiž Krajského kola v pétanque, které již po jedenácté organizoval Domov pro seniory Burešov. Naši klienti navštívili tuto akci již před dvěma lety, takže věděli, jak se na tuto soutěž připravit. Ihned po příjezdu jsme byli organizátory mile přivítáni a hojně pohoštěni. Po chvilce "soustředění" následovalo utkání, kterého se účastnilo celkem 12 družstev. I když jsme se neumístili na předních příčkách, všichni jsme se výborně bavili, což bylo smyslem celé akce. Jeden z našich soutěžících vyhrál dokonce CENU SYMPAŤÁKA, takže jsme domů neodjížděli s prázdnou. Na zpáteční cestě se rozvinula debata, zda se zúčastníme soutěže i příští rok, takže bylo víc než jasné, že se akce líbila. Děkujeme pořadatelské organizaci za prožití krásného dne v příjemné společnosti. Fotografie zde.


Méně...
 
Kácení májky

Kácení májky

31.05.18

Krásné májové odpoledne prožili naši klienti při poslechu lidových písniček v podání brumovské Trávnice. Vystoupení souboru, který


Více...
 
Kácení májky

Krásné májové odpoledne prožili naši klienti při poslechu lidových písniček v podání brumovské Trávnice. Vystoupení souboru, který vnáší do našeho domova radostné prožitky již po několikáté, jsme tentokrát spojili s kácením májky. Za zpěvu mariánské písničky "K nebesům dnes zaleť písní" jsme se s poraženou májkou odebrali k naší zánovní pergole, která nám poskytla útočiště před neobvykle silným květnovým sluníčkem. Pro všechny bylo připravené občerstvení, domácí koláčky a řezy, nechyběl ani párek s hořčicí. Na závěr jsme si společně zazpívali písničky na přání našich klientů. Několik záběru z vydařeného odpoledne můžete vidět zde.


Méně...