Nedašov

 
 

Informace pro návštěvy

Milí přátelé, vážení příbuzní, zveme Vás k návštěvě našeho domova.

Návštěvy jsou povoleny bez jakýchkoliv omezení a zároveň se nevyžaduje ani telefonické objednání. Návštěvní doba je denně od 9:00 do 20:00 hodin.  

 
 
Štědrovečerní večeře

Štědrovečerní večeře

29.12.22

Štědrý den, a zvláště slavnostní večeře je jedním z vrcholů každého roku. Také letos jsme se na Vánoce připravovali.


Více...
 
Štědrovečerní večeře

Štědrý den, a zvláště slavnostní večeře je jedním z vrcholů každého roku. Také letos jsme se na Vánoce připravovali. Slavnostní atmosféru doplnilo krásné setkání s dětmi a jejich zpěv. Potěšily nás koledy a duchovní nálada spojená s betlémskou radostí. Po společné modlitbě už následoval slavnostní přípitek a štědrovečerní menu. Slavnostní večer je výrazem našeho poděkování za vzájemné obdarování a za atmosféru naděje, která nás provází v naší službě. Fotografie si můžete prohléhnout zde.


Méně...
 
Koncert ZUŠ Valašské Klobouky

Koncert ZUŠ Valašské Klobouky

19.12.22

Velké poděkování patří všem vystupujícím a organizátorům koncertu pro naše obyvatele. 


Více...
 
Koncert ZUŠ Valašské Klobouky

Velké poděkování patří všem vystupujícím a organizátorům koncertu pro naše obyvatele. Ve čtvrtek 15. 12. 2022 se v našem domově uskutečnilo milé hudební vystoupení žáků a pedagogů ZUŠ Valašské Klobouky. Radostná a sváteční atmosféra byla doprovázena i velkými poletujícími vločkami za okny. Bez pomoci rodičů a přátel by se takové vystoupení nemohlo uskutečnit, a tak děkujeme za spolupráci i jim.

Náš domov je otevřený každému kulturnímu, společenskému a přátelskému vystoupení. 

Fotografie si můžete prohlédnout zde.


Méně...
 
V den svátku svatého Mikuláše

V den svátku svatého Mikuláše

19.12.22

Návštěvou, nadílkou a slovem povzbuzení byli obdarováni všichni klienti našeho domova.


Více...
 
V den svátku svatého Mikuláše

Návštěvou, nadílkou a slovem povzbuzení byli obdarováni všichni klienti našeho domova. Několik okamžiků tohoto dne a kdo Mikuláše tentokrát doprovázel můžete spatřit zde.


Méně...
 
Adventní přání a pozvánka

Adventní přání a pozvánka

29.11.22

Milí přátelé,

advent, vánoční svátky a konec občanského roku nám přinášejí nové příležitosti a obdarování.


Více...
 
Adventní přání a pozvánka

Milí přátelé,

advent, vánoční svátky a konec občanského roku nám přinášejí nové příležitosti a obdarování. Advent z latinského slova advenio je o přicházení zachránce a nejlepšího lékaře člověka, na kterého lidstvo čeká. Vánoce jsou o největším obdarování v dítěti a chudých jeslích. A vstup do nového roku nám ukazuje stálý trvalý pohyb v čase a příležitost toho co je před námi. Dovolte, abych Vás nejenom pozval k návštěvám vašich blízkých a přátel, ale také do našeho domova pokojného stáří.

Petr Žůrek, ředitel pobočky 

 


Méně...
 
Poděkování

Poděkování

03.10.22

Jak poděkovat klientům za jejich snahu a ochotu setkávat se, v rámci svých možností pracovat a tvořit, si lámaly hlavu pracovnice aktivizačního úseku.


Více...
 
Poděkování

Jak poděkovat klientům za jejich snahu a ochotu setkávat se, v rámci svých možností pracovat a tvořit, si lámaly hlavu pracovnice aktivizačního úseku. Spolu s klienty se schází dvě dopoledne v týdnu a za družného hovoru, vůně kávy a něčeho sladkého na zub vznikají pod rukama náramkové růžence, dekorativní svíce, či měkké polštářky. Každé takové setkání končí rozloučením a poděkováním za účast. Ale není poděkování jako poděkování. Chtěly jsme poděkovat něčím zvláštním, co by přineslo radost, bylo výjimečné, nezapomenutelné, ale na druhou stranu i splnitelné. Napadlo nás několik variant poděkování a nechaly jsme na klientech, kterou z nich si vyberou. Dopadlo to jinak, než jsme čekaly. Ani jedna varianta nebyla dobrá. Jejich přáním bylo společné setkání v družném rozhovoru, s vůní kávy, něčím dobrým na zub, ovšem tentokráte bez práce. Jak jednoduché!


Méně...
 
Odpoledne s muzikou Kopica a souborem Polančan

Odpoledne s muzikou Kopica a souborem Polančan

12.09.22

Pátek 2. 9. 2022 byl pro obyvatele nedašovské NADĚJE dnem těšení. Důvodem bylo vystoupení cimbálové muziky Kopica a folklorního souboru Polančan.


Více...
 
Odpoledne s muzikou Kopica a souborem Polančan

Pátek 2. 9. 2022 byl pro obyvatele nedašovské NADĚJE dnem těšení. Důvodem bylo vystoupení cimbálové muziky Kopica a folklorního souboru Polančan. Význam nevšedního slova „kopica“ znamená, dle etymologického slovníku, hromada nebo kupa. A nutno přiznat, že účinkující významu onoho slova čestně dostáli. Přijela za námi kupa krásných, mladých, talentovaných, krojovaných lidí a svým uměním nám předali hromadu radosti, energie a příjemných chvil. Za vše jim mockrát děkujeme a přejeme, aby jim láska k valašskému kraji, muzice a tradicím vydržela co nejdéle, a aby ji předávali s takovým zápalem a nadšením, jako u nás.

Fotografie zde.


Méně...