Zlín

 
 
 
 
 
 
Darování krve s Nadějí v KNTB

Darování krve s Nadějí v KNTB

13.09.22

Přijďte s námi v úterý 20. září v čase od 6 do 9 hodin ráno darovat krev na Transfuzní oddělení v KNTB, budova č. 9. Pro dárce bude připraven drobný dáreček z našich sociálně terapeutických dílen. Těšíme se na vás!


Více...
 
Darování krve s Nadějí v KNTB

Po dvou letech opět pořádáme ve spolupráci s Krajskou nemocnicí T. Bati akci Darování krve s Nadějí.

 

Přijďte v úterý 20. září v čase od 6 do 9 hodin ráno darovat krev na Transfuzní oddělení, budova č. 9.

 

Kdo se nebojíte, kdo můžete, pojďte do toho. Co cennějšího můžeme darovat než svůj čas a tekutinu, která zachraňuje životy. My půjdeme a vy?

 

Pro dárce bude připraven drobný dáreček z našich sociálně terapeutických dílen.

 

Těšíme se na vás!

 

Všechny důležité informace pro dárce najdete zde: https://www.kntb.cz/informace-pro-darce-krve

Sledujte taky naši facebookovou událost Darování krve s Nadějí.


Méně...
 
11. ročník Benefičního večera Naděje je už za rohem!

11. ročník Benefičního večera Naděje je už za rohem!

7. října 2022 od 19 hodin v Interhotelu Zlín

07.09.22

Zveme vás na 11. ročník Benefičního večera Naděje, který se uskuteční v pátek 7. října 2022 od 19 hodin v Interhotelu Zlín. Jako vždy se můžete těšit na milá setkání, kvalitní zábavu ve společnosti kapely Showband Pavla Březiny, bohatou tombolu a příjemnou atmosféru.


Více...
 
11. ročník Benefičního večera Naděje je už za rohem!

Letos již po 11. vás zveme na Benefiční večer Naděje, který se uskuteční v pátek 7. října 2022 od 19 hodin v Interhotelu Zlín (dříve Moskva).


Jako vždy se můžete těšit na milá setkání, kvalitní zábavu ve společnosti kapely Showband Pavla Březiny, bohatou tombolu a příjemnou atmosféru.


Tento večer ale nebude jen o zábavě, ale také o pomoci. Celý výtěžek totiž investujeme do vybavení sociálně terapeutických dílen na Letné, kde klienti s postižením rozvíjí své dovednosti a připravují se na chráněný či běžný trh práce.


Přijďte se skvěle pobavit a zároveň pomoct.

 

Nebojte se, frak ani večerní róbu shánět nemusíte. Postačí společenský oděv, tzn. klidně koktejlky nebo společenské kalhoty a halenka. Muži, pokud máte radši košile s krátkým rukávem, nikdo se na vás škaredě dívat nebude.

 

Jak jinak odstartovat plesovou sezónu než s Nadějí? Letos ještě o něco dřív, protože už se na vás skutečně po dvou letech těšíme!

 

Vstupenky lze rezervovat přes e-mail klara.svarcova@nadeje.cz, případně také telefonicky na čísle 778 475 147 nebo na adrese Okružní 5550, Zlín (ptejte se po Kláře Švarcové). 


Méně...
 
Spustili jsme E-SHOP PLNÝ NADĚJE

Spustili jsme E-SHOP PLNÝ NADĚJE

www.eshop.nadeje.cz

06.09.22

E-shop je projektem celé NADĚJE. Všech poboček dohromady. Najdete tam trička s autorskými návrhy, výrobky klientů sociálně terapeutických dílen z Litoměřic a knihu pana Ilji Hradeckého, zakladatele NADĚJE. Věříme, že si vyberete něco hezkého a zároveň uděláte dobrou věc.


Více...
 
Spustili jsme E-SHOP PLNÝ NADĚJE

E-shop je projektem celé NADĚJE. Všech poboček dohromady. 

 

Najdete tam trička s autorskými návrhy, které pro nás vytvořila studentka Ateliéru grafického designu na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně, Helena Kupková.

 

Koupit si zde můžete také výrobky klientů ze sociálně terapeutických dílen v Litoměřicích a za pozornost stojí i kniha zakladatele NADĚJE, pana Ilji Hradeckého.

 

Nákupem uděláte radost nejen sobě či svým blízkým, kterým danou věc darujete, ale také lidem, které dostihla křehkost života.

 

Nakupovat můžete na webu www.eshop.nadeje.cz.


Méně...
 
Neoficiální "mini výroční zpráva"

Neoficiální "mini výroční zpráva"

Tak trochu jiné čtení

11.08.22

Poznejte naše služby a co se v nich dělo v roce 2021. Toto čtení je jiné. Obsahuje plány jednotlivých služeb do budoucna i příbehy klientů. Začtěte se a poznejte nás a naše služby zase o něco lépe. Fotky tam jsou taky!


Více...
 
Neoficiální "mini výroční zpráva"

Chtěli jsme shrnout rok 2021 podrobněji. Moci se k uplynulým událostem vracet. Zase a znovu pročítat příběhy klientů a prohlížet fotky. Proto jsme udělali pro sebe, pro vás, pro klienty, jejich rodiny a všechny příznivce Naděje tuto neoficiální "mini výročku", která je chudší o čísla a bohatější o příběhy.

 

Příjemné počtení! A kdybyste měli v okolí někoho, kdo by naše služby potřeboval a chtěl o nás vědět více, budeme rádi, když mu o tomto řeknete.

 

K přečtení ZDE.


Méně...
 
Začtěte se do prázdninového vydání

Začtěte se do prázdninového vydání

Čtvrtletník Laskavost

14.07.22

Je tady prázdninové číslo našeho čtvrtletníku Laskavost. Představíme vám v něm naši novou službu pro klienty, a to službu pastoračního asistenta. Poznáte nového vedoucího nízkoprahového zařízení pro děti a mládež, Přečtete si o dobrovolničení našich klientů z chráněného bydlení na Zlín Film Festivalu. A je toho mnohem víc


Více...
 
Začtěte se do prázdninového vydání

Je tady prázdninové číslo našeho čtvrtletníku Laskavost. Představíme vám v něm naši novou službu pro klienty, a to službu pastoračního asistenta. Poznáte nového vedoucího nízkoprahového zařízení pro děti a mládež (NZDM) a dozvíte se, jaké je to vidět NZDM očima nováčka. Přečtete si o dobrovolničení našich klientů z chráněného bydlení na Zlín Film Festivalu a klienti ze sociálně terapeutických dílen se s vámi podělí o to, na co se v létě nejvíc těší. Je toho však mnohem víc. A na závěr? Báseň. Krásné letní dny a příjemné počtení.


Méně...
 
Hoďte nám v Tescu žeton

Hoďte nám v Tescu žeton

Zapojili jsme se do projektu Tesco "Vy rozhodujete, my pomáháme"

13.07.22

Tento týden odstartoval program společnosti Tesco "Vy rozhodujete, my pomáháme". Hlasovat můžete pro vybrané projekty do 7. 8. 2022. Ten s nejvíce hlasy získá finanční podporu pro svou realizaci.


Více...
 
Hoďte nám v Tescu žeton

Tento týden odstartoval program společnosti Tesco "Vy rozhodujete, my pomáháme". Hlasovat můžete pro vybrané projekty do 7. 8. 2022. Ten s nejvíce hlasy získá finanční podporu pro svou realizaci. Žeton získáte ve vybraných prodejnách Tesco za každý nákup a můžete jej pak vhodit do předem připravených nádob.

 

My se za zlínskou Naději zapojujeme celkem se třemi projekty, a to v obchodech Tesco ve Zlíně, v Holešově a v Novém Jičíně.

 

VE ZLÍNĚ můžete podpořit náš projekt určený na revitalizaci zahrady chráněného bydlení pro lidi s postižením. Chceme vytvořit příjemné místo pro setkávání klientů, jejich rodin i pracovníků. Místo pro rozvoj stávajících i nových dovedností, a to obnovou zahrady a vybudováním funkční části zahrady, kde bychom klienty učili, jak pečovat o rostliny.

 

V HOLEŠOVĚ můžete podpořit náš projekt určený na nákup kardio křesel pro naše klienty denního stacionáře pro lidi s demencí. Tato polohovací křesla uleví bolavým zádům i natékajícím nohám klientů, a díky jejich mobilitě a snadné manipulaci umožní klientům stále zůstat při aktivitách s ostatními, a to i venku.

 

V NOVÉM JIČÍNĚ můžete podpořit náš projekt určený na nákup hudebních nástrojů pro naše klienty z nízkoprahového zařízení pro děti a mládež ve Vizovicích. Sem dochází děti ze znevýhodněného prostředí. Hledají u nás klid, podporu i zábavu. Mnozí z nich se rádi rozvíjí po všech stránkách a ta hudební není výjimkou. Proto bychom rádi nakoupili elektronické bicí, kytaru a klávesy, abychom jim mohli poskytnout příležitost nalézt svůj talent.

 

Děkujeme za vaše hlasy!


Méně...