Zlín

 
 
 
 
 
 
Pomáhej pohybem s Nadací ČEZ

Pomáhej pohybem s Nadací ČEZ

Pohyb Vás bude nejen bavit, ale i těšit! Věříme, že sportovci mají velká srdce...

27.05.16

Hezké počasí láká vyjít do přírody, sednout na kolo nebo přímo vyběhnout!


Více...
 
Pomáhej pohybem s Nadací ČEZ

Hezké počasí láká vyjít do přírody, sednout na kolo nebo přímo vyběhnout!

Pokud máte chytrý telefon, neváhejte, stáhněte si aplikaci EPP do vašich mobilů a začněte pomáhat pohybem!

Z nabízených projektů si vyberte NADĚJI Zlín a projekt Zastínění oken v dílně!
Pro jednou vynechte Vaše aplikace a vyzkoušejte tuto! 
Čím víc Vás bude, tím budeme rychlejší!
Díky Vám a Nadaci ČEZ budeme moci do sociálně terapeutických dílen zakoupit odpovídající zastínění velkých oken!
Vy víte, jaké krásné výrobky naši klienti vyrábějí...a teď je budou pro Vás zhotovovat v lepších podmínkách!
Děkujeme, že se pohybujete pro nás!

Přejeme Vám, ať Vás chůze, jízda na kole či běh naplňuje nadějí!

 




Méně...
 
Ozvěny Kabelkového VELEtrhu 2016

Ozvěny Kabelkového VELEtrhu 2016

Krátké shrnutí

27.04.16

Kabelková akce dopadla, z našeho pohledu, na výbornou. Zájem o darovaní kabelek byl vzácně veliký a jsme za něj vděční. Vždyť bez něj by charitativní kabelkový prodej nemohl vzniknout.  O zakoupení věnovaných kabelek byl zájem doslova obrovský. Můžeme napsat "již tradičně" se dámy shromažďovaly před divadlem i o hodinu dříve, než bylo avizované otevření VELEtrhu. 


Více...
 
Ozvěny Kabelkového VELEtrhu 2016

Kabelková akce dopadla, z našeho pohledu, na výbornou. Zájem o darování kabelek byl vzácně veliký. Jsme za něj vděčni. Vždyť bez něj by charitativní kabelkový prodej nemohl vzniknout.  

O zakoupení věnovaných kabelek byl zájem doslova obrovský. Můžeme napsat, že "již tradičně" se dámy shromažďovaly před divadlem i o hodinu dříve, než bylo avizované otevření VELEtrhu. Nervózně přešlapávaly a vyhlížely "tu svou". Za přibližně hodinu prodeje měla většina z vystaveného asi tisíce kabelek novou majitelku. Fronty u dvou přichystaných pokladen nebraly konce, ale nikomu z přítomných to nevadilo. Sympatické je, že se platící nedrželi námi stanovených cen a částku za nákup zaokrouhlovali směrem nahoru. 

Dámy, které navštívily akci s dětmi, mohly využít připraveného dětského koutku s dohledem. A také ho využily. U stolečků s přichystaným tvořením a malým občerstvením se vystřídala více než desítka dětí. Pro holčičky byly připraveny papírové kabelky k ozdobení, pro kluky velký formát čistého papíru, na který si mohli nakreslit cokoliv. Mysleli jsme i na nejmenší, kterým přišli vhod plyšové hračky pro zábavu. Máme také své malé příznivkyně, které se své maminky či babičky nepustily a vybíraly si svůj kabelkový poklad. Atmosféra prodejního dne byla zkrátka pohodová a příjemná.

Po dvouměsíční intenzivní práci jsme 25. 4. 2016 v 18:30 věděli výsledek. Kabelkový sběr a jeho následný prodej jsme proměnily v částku 76 540 Kč. Nadace Divoké husy do výše 60 000 Kč výtěžek zdvojnásobí, takže celková částka 5. ročníku Kabelkového VELEtrhu je krásných a pro NADĚJI Zlín velmi potřebných 136 540 Kč.

Děkujeme za zájem a podporu našeho projektu a těšíme se na Kabelkový VELEtrh 2017. Fotogalerie zde:

 


Méně...
 
GE grant pomáhá zlínské NADĚJI

GE grant pomáhá zlínské NADĚJI

V rámci Programu podpory potřebným

26.04.16

Díky finanční podpoře GE Money Bank zlínská NADĚJE zakoupila zažehlovací lis, který bude sloužit k označení prádla pro klienty Domu pokojného stáří a pracovních oděvů pro zaměstnance.


Více...
 
GE grant pomáhá zlínské NADĚJI

Díky finanční podpoře GE Money Bank zlínská NADĚJE zakoupila  zažehlovací lis, který bude sloužit k označení prádla pro klienty Domu pokojného stáří a pracovních oděvů pro zaměstnance. Pro klienty bude označení prádla diskrétní, což je samozřejmě velmi důležité pro zachování jejich soukromí a důstojnosti. Stávající vizitky pracovníků nahradí vizitky nažehlovací, umístěné ve vhodné velikosti a na viditelném místě. Výrazně se tím zjednoduší celý systém značení prádla, což zkvalitní a zpříjemní život všem klientům domova i jejich rodinám. Díky možnosti bezpečného označení pracovníků domova vizitkami mají klienti možnost připomínat si jména pracovníků, oslovovat je a vědět, kdo konkrétně o ně pečuje. Vizitky jsou bezpečné, jasné, čitelné a nehrozí poranění klientů při manipulaci, jako je tomu u běžných plastových vizitek. Děkujeme GE Money Bank.

 

NEW logo GE Money Bank ostry - Konference BIOMASA, BIOPLYN & ENERGETIKA 2014


Méně...
 
Čtvrtletník NADĚJE Zlín

Čtvrtletník NADĚJE Zlín

březen 2016

05.04.16

Uvnitř čísla najdete: zprávy z Vizovic, poděkování paní Ivaně Zemanové, získání certifikátu Vážka , poděkování za péči v denním stacionáři....


Více...
 
Čtvrtletník NADĚJE Zlín

Uvnitř čísla najdete: zprávy z Vizovic, poděkování paní Ivaně Zemanové, získání certifikátu Vážka , poděkování za péči v denním stacionáři, Valentýn v NADĚJI, prodejní a sportovní akce v prvním čtvrtletí, rozhovory z chráněného bydlení, zprávy z fundraisingu, fotografie z akcí ...

 

 

Čtvrtletník NADĚJE Zlín ve formátu PDF.


Méně...
 
Velikonoční jarmark v Tkalcovně NADĚJE

Velikonoční jarmark v Tkalcovně NADĚJE

Jaký byl letošní jarmark?

22.03.16

Oživit tradice, pobavit a potěšit? Taková byla naše hlavní myšlenka...


Více...
 
Velikonoční jarmark v Tkalcovně NADĚJE

Velikonoční jarmark v Tkalcovně proběhl 21. 3. 2016. 

Celý den se nesl ve znamení tradic, jarních symbolů a také byl o muzice, radosti a úsměvu.

Snažili jsme se všem návštěvníkům, přiblížit Velikonoce z jiného hlediska, než nám nabízí dnešní doba. Nabízeli jsme ochutnávku jarních jídel, vyráběli jsme pomlázky, přáníčka, zdobili jsme perníčky a pod vedením floristky vytvářeli nejrůznější dekorace. 

Folklorní dětský soubor Holuběnka a Vonička návštěvníky naladil na tu správnou notu předvedením krásných pásem.

Jsme rádi, že se k nám vracíte a přivádíte své kamarády a příbuzné. Kladné ohlasy a spokojené tváře návštěvníků jsou pro nás tou nejlepší odměnou!

Pokud chcete nahlédnout, jak jarmark probíhal, fotografie najdete zde.

 

Tuto akci podpořilo statutární město Zlín.

 


Méně...
 
Pomáhej pohybem NADĚJI Zlín

Pomáhej pohybem NADĚJI Zlín

Hýbete se, abyste měli dobrou kondici a skvěle vypadající tělo? To je chvályhodné, ale chtělo by to něco víc...

15.03.16
Ať už s telefonem běháte, běžkujete, jezdíte na lyžích, nebo chodíte na procházky, svou aktivitou a energií vždy generujete body pro
Více...
 
Pomáhej pohybem NADĚJI Zlín

Ať už s telefonem běháte, běžkujete, jezdíte na lyžích, nebo chodíte na procházky, svou aktivitou a energií vždy generujete body pro vámi vybraný projekt, který Skupina ČEZ prostřednictvím Nadace ČEZ finančně podpoří.

Nyní můžete touto formou pomoci i nám. Z nadačního příspěvku pořídíme keramickou pec pro sociálně terapeutickou dílnu NADĚJE Zlín, do které docházejí osoby s mentálním postižením. Stávající pec je dosluhující. Rádi bychom, aby výrobky – květináče, truhlíky, ozdobné zápichy do květin, dárkové předměty, cedulky na dveře - které lidé s postižením vytváří z keramické hlíny, byly zakončeny kvalitním vypálením. Zlepší se podmínky pro pracovní terapii a kvalita výrobků sociálně terapeutických dílen. Chceme, aby výrobky s přidanou hodnotou (vyrobené člověkem se zdravotním postižením) byly i nadále oblíbené a vyhledávané jako doposud a stávající zákazníci na ně nezanevřeli kvůli kvalitě a nízké trvanlivosti. 

 

Věříme, že Vás pohyb s novou aplikací bude bavit a budete z něj mít NAVÍC dobrý pocit!


Méně...