Mladá Boleslav

 
 

Den otevřených dveří

Den otevřených dveří

08.10.18 | Mladá Boleslav
Pokud se chcete dozvědět o službách, které poskytujeme v NADĚJI Mladá Boleslav osobám bez přístřeší, navštivte nás dne 25. října v
Více...
 
Den otevřených dveří

Pokud se chcete dozvědět o službách, které poskytujeme v NADĚJI Mladá Boleslav osobám bez přístřeší, navštivte nás dne 25. října v době od 10 do 16 hodin. Rádi Vás seznámíme s poskytovanými službami a zodpovíme všechny otázky, které máte na mysli. Jste srdečně zváni!


Méně...
 
Klienti uklízeli město

Klienti uklízeli město

04.09.18 | Mladá Boleslav

V pátek jsme využili pěkného počasí a vyrazili jsme s několika klienty do okolí střediska v Mladé Boleslavi sbírat odpadky.


Více...
 
Klienti uklízeli město

V pátek jsme využili pěkného počasí a vyrazili jsme s několika klienty do okolí střediska v Mladé Boleslavi sbírat odpadky. Konkrétně jsme se zaměřili na nedalekou stráň a okolí Klenice. Mile nás překvapila ochota a nasazení klientů, kteří se do úklidu s vervou pustili a nasbírali několik pytlů plných odpadků. Doufáme, že se nám podaří akci znovu zopakovat. 

 


Méně...
 
Dobrovolnice v NADĚJI

Dobrovolnice v NADĚJI

28.05.18 | Mladá Boleslav

Paní Renáta dělá v našem středisku dobrovolnici již pátým měsícem. Je to profesionální kadeřnice, která svůj volný čas věnuje ve


Více...
 
Dobrovolnice v NADĚJI

Paní Renáta dělá v našem středisku dobrovolnici již pátým měsícem. Je to profesionální kadeřnice, která svůj volný čas věnuje ve prospěch našich klientů. Bez nároku na odměnu jim poskytuje veškeré kadeřnické služby. Zájem o stříhání bývá velký. Klienti se s pomocí paní Renáty mohou lépe připravit na pracovní pohovory nebo jiné události... a nebo se prostě jen cítí lépe, když mají nový účes a vypadají k světu. Naší dobrovolnici za její čas a velkou ochotu mnohokrát děkujeme! 


Méně...
 
Předvánoční štědrost

Předvánoční štědrost

18.12.17 | Mladá Boleslav

V předvánočním čase mnoho lidí myslí také na NADĚJI. Velmi příjemně nás překvapilo množství darů, které k nám v posledních dnech


Více...
 
Předvánoční štědrost

V předvánočním čase mnoho lidí myslí také na NADĚJI. Velmi příjemně nás překvapilo množství darů, které k nám v posledních dnech doputovaly. 

 

Jako každý rok NADĚJI podpořilo Centrum 83, které tentokrát uspořádalo sbírku trvanlivých potravin. Naši klienti si tak budou moct přilepšit. 

Obchodní akademie, Vyšší odborná škola ekonomická a Jazyková škola mezi svými zaměstnanci a žáky uspořádaly sbírku ošacení a potravin. Darů nám jejich zástupci přivezli plné auto! 

Členové Nezávislého chovatelského klubu připravili koblihy, na kterých si naši klienti pochutnali. 

Velkou sbírku ošacení pro nás uspořádal také Dům dětí a mládeže Pavilon. Kromě zmíněných větších sbírek vozí dary i jednotlivci. Každý větší i menší dar pomůže dobré věci. Všem dárcům děkujeme. 


Méně...
 
Probační a mediační služba pomáhá NADĚJI

Probační a mediační služba pomáhá NADĚJI

21.11.17 | Mladá Boleslav

Středisko Probační a mediační služby v Mladé Boleslavi je dlouhodobým spolupracovníkem a podporovatelem našeho střediska NADĚJE. Jeho


Více...
 
Probační a mediační služba pomáhá NADĚJI

Středisko Probační a mediační služby v Mladé Boleslavi je dlouhodobým spolupracovníkem a podporovatelem našeho střediska NADĚJE. Jeho zaměstnanci nám pomáhají v řešení situace některých klientů. K tomu nám také čas od času darují staré ošacení nebo nádobí pro naše klienty. Do této bohulibé činnosti se v poslední době zapojily též praktikantky, které na středisko PMS chodí. Patří mezi ně i paní Petra a slečna Romana (na fotografiích). Děkujeme! 

 


Méně...
 
Národní potravinová sbírka

Národní potravinová sbírka

NADĚJE Mladá Boleslav se zúčastnila již počtvrté

14.11.17 | Mladá Boleslav

V sobotu 11. listopadu proběhla celorepliková Národní potravinová sbírka, kterou organizuje Byznys pro společnost.


Více...
 
Národní potravinová sbírka

V sobotu 11. listopadu proběhla celorepubliková Národní potravinová sbírka, kterou organizuje Byznys pro společnost. Zapojilo se 750 obchodů, ve kterých se vybíraly potraviny a drogistické zboží od rána až do večera. Darované potraviny pomohly především v regionu, ve kterém se vybraly. Celkem se nashromáždilo přes 370 tun potravin a 41 tun drogerie. 

 

NADĚJE v Mladé Boleslavi zajišťovala sbírku v Penny Marketu v Jičínské ulici. Velkou pomocí nám byli dobrovolníci z Domu dětí a mládeže, kteří svým aktivním přístupem pomohli vybrat celkem 448 kilogramů zboží. Moc děkujeme dobrovolníkům, zaměstnancům prodejny a všem lidem, kteří příspěli ve prospěch klientů NADĚJE! 

 


Méně...