Zlín

 
 

Sportovní aktivity - středisko Letná

 

Sportovní úspěchy Naděje Zlín

04.11.14

V Brně se ve dnech 30. 6. – 3. 7. 2014 konaly 11. letní hry Speciálních  olympiád. Naději Zlín reprezentovalo 5 sportovců ve stolním tenisu a 4 sportovci v plavání.


Více...
 

Zpráva z 11. letních her Speciálních  olympiád v Brně


V Brně se ve dnech 30. 6. – 3. 7. 2014 konaly 11. letní hry Speciálních  olympiád. Naději Zlín reprezentovalo 5 sportovců ve stolním tenisu a 4 sportovci v plavání.

V soutěži čtyřher získala dvojice Naděje Zlín Bedřich Bulava a Josef Slovák stříbrné medaile, Marie Přikrylová společně s Mirkem Vindyšem také stříbro za druhé místo ve čtyřhře mix. Soutěž čtyřher doplňuje disciplína unified, ve které nastupuje vždy sportovce s MP se svým partnerem. Zde dvojice Galia Mirek a Vítek Radek na medaili nedosáhla a skončila na 4 místě.

            V soutěži jednotlivců získala Marie Přikrylová bronzovou medaili za třetí místo ve své výkonnostní skupině, v soutěži mužů vybojoval bronz také Bedřich Bulava, Mirek Vindyš s Mirkem Galiou skončili ve svých skupinách na druhých místech a Josef Slovák v nejtěžší skupině na místě čtvrtém.

 

            Medailí se dočkali také plavci, Marek Šnédar a Barbora Spáčilová  dokonce i těch nejcennějších. Závody probíhaly v AQUAPARKU Kohoutovice Brno.

 

Přehled výsledků plavců Naděje Zlín:

 

Zdenek Dvořák             2.místo /50m    volný způsob                                   

Milan Horńák                 3.místo/50m    volný způsob                                 

Marek Šnédar               1.místo/50m     prsa   a        2.místo/100m  prsa       

Barbora Spáčilová        1.místo/100m   znak      

 

Naši 4 úspěšní sportovci nastoupili také do závodu štafet na 50 m volný způsob, kde vybojovali další medaili: bronz za 3 místo.

 

Olympiády se zúčastnilo celkem 60 klubů z celé republiky, ve stolním tenisu bojovalo o medaile 67 sportovců, v plavání 35 plavců.

 

Všem sportovcům i trenérům blahopřejeme a děkujeme za úspěšnou reprezentaci Naděje Zlín!!!


Méně...