Litomyšl

 
 

 
 
Srpnové dobrodružství s Asterixem a Obelixem

Srpnové dobrodružství s Asterixem a Obelixem

13.07.15

I v srpnu bude nabízet litomyšlská NADĚJE příležitosti k legraci, zábavě a dobrodružství


Více...
 
Srpnové dobrodružství s Asterixem a Obelixem

První tři srpnové týdny  od pondělí do čtvrtka od 8 do 13 hodin je bezplatně NADĚJE otevřena dětem od 6 do 16 let. Pro příchozí je připraven pestrý program: deskové hry budou střídat akční hry nebo kreativní činnosti. 


Méně...
 
Ocenění z Duhového křídla

Ocenění z Duhového křídla

13.07.15

Skupinka děvčat svou nápaditostí překvapila zástupce Pardubického kraje a další účastníky.


Více...
 
Ocenění z Duhového křídla

 Krásné dopoledne  v úterý 19.5. naplněné deseti kulturními vystoupeními klientů sociálních služeb uspořádal Pardubický kraj spolu s pardubickým pracovištěm národní rady osob se zdravotním postižením. Pod patronací radního Pavla Šotoly se předvedli účinkující od nejmenších dětí z Naděje Litomyšl až po nejstarší generaci z domovů pro seniory. Tři z těchto vystoupení si porota vybrala do zářijového programu Duhového křídla.

" Všechna vystoupení byla důkazem toho, že klienti tráví svůj čas v sociálních zařízeních opravdu tvůrčím způsobem, pracuje se s nimi, mohou rozvíjet svůj talent a třeba si plnit i svoje sny. Přesto, že někteří vystupovali poprvé, předvedli i díky přátelské atmosféře v sále, programy plné energie a nadšení. Moc jim všem gratuluji, " řekl radní pro neziskový sektor Pavel Šotola.                                                                       ( z tiskové zprávy Pardubického kraje)


Méně...
 
Letní dětský tábor se blíží

Letní dětský tábor se blíží

15.06.15

Pouhé dva a půl týdne nás dědlí od startu letního tábora. Je potřeba vyřídit nutné doklady, nachystat dobrou náladu, zabalit potřebné věci a vyrazit.


Více...
 
Letní dětský tábor se blíží

Od 1.7. startuje letní dětský tábor ve Svratouchu. Kapacita tábora je již téměř naplněna, zbývají poslední 2 místa. Je však nutné, aby účastníci měli vyřízené všechny potřebné dokumenty - zejména potvrzení od lékaře. 

 

Více informací najdete zde


Méně...
 
Červnový program

Červnový program

I před prázdninami je na co se těšit!

01.06.15

Vloudila se nám do plakátku chybička. Úterní programy jsou vždy do 17 hodin:-) Omlouváme se


Více...
 
Červnový program

Rádi bychom Vás pozvali na curlingový turnaj. Zajímavostí je, že vznik této hry je datován už v 16. století. Curling se začal hrát v oblastech dnešního Skotska na zamrzlých jezerech. V našich podmínkách nemůžeme nabídnout ledové plochy. Soutěže se budou odehrávat v menším provedení na stole s upravenou dráhou. Ale závažíčka, jaké budete mít v rukách jsou skvostně provedená a o zábavu nebude nouze Mrkající


Méně...
 

Květnový program

27.04.15

Bude-li pěkné počasí, část klubů budeme trávit venku, na hřišti za domem Naděje.


Více...
 

Na plakátku je vypsaná jen malá část činností, které v Naději bývají k dispozici. Velká část programu bývá definována a realizována těmi, kdo právě chtějí být s námi:-) Velký výběr deskových her, sportovních a kreativních  pomůcek umožňuje pestré trávení volného času..


Méně...
 
Dubnový program

Dubnový program

Hledáme pěkné věci v nás samých

26.03.15

Upozornění v pátek 3.4. je zavřeno, do plakátku se vloudila chybička. 


Více...
 
Dubnový program

Víte, že každý může obohatit člověka vedle sebe? Víte, že obohacujeme druhé aniž bychom použili peněz? Proč jsme důležití, na to se zaměříme a budeme si o tom  povídat ....


Méně...