Nedašov

 
 

Volná pracovní pozice

Do našeho týmu hledáme nového kolegu/kolegyni na pracovní pracovní pozici všeobecná sestra. Bližší informace jsou uvedeny zde nebo nás kontaktujte na tel. č. 778 718 593.

Informace pro návštěvy

Milí přátelé, vážení příbuzní, zveme Vás k návštěvě našeho domova.

Návštěvy jsou povoleny bez jakýchkoliv omezení a zároveň se nevyžaduje ani telefonické objednání. Návštěvní doba je denně od 9:00 do 20:00 hodin.  

 
 
Poděkování Ježíškovým vnoučatům

Poděkování Ježíškovým vnoučatům

06.01.23

Děkujeme všem lidem, kteří se zapojili do charitativního projektu Nadačního fondu Českého rozhlasu "Ježíškova vnoučata"...


Více...
 
Poděkování Ježíškovým vnoučatům

Děkujeme všem lidem, kteří se zapojili do charitativního projektu Nadačního fondu Českého rozhlasu "Ježíškova vnoučata" a zaslali dárek klientům našeho domova. Některé fotografie můžete vidět zde.


Méně...
 
Štědrovečerní večeře

Štědrovečerní večeře

29.12.22

Štědrý den, a zvláště slavnostní večeře je jedním z vrcholů každého roku. Také letos jsme se na Vánoce připravovali.


Více...
 
Štědrovečerní večeře

Štědrý den, a zvláště slavnostní večeře je jedním z vrcholů každého roku. Také letos jsme se na Vánoce připravovali. Slavnostní atmosféru doplnilo krásné setkání s dětmi a jejich zpěv. Potěšily nás koledy a duchovní nálada spojená s betlémskou radostí. Po společné modlitbě už následoval slavnostní přípitek a štědrovečerní menu. Slavnostní večer je výrazem našeho poděkování za vzájemné obdarování a za atmosféru naděje, která nás provází v naší službě. Fotografie si můžete prohléhnout zde.


Méně...
 
Koncert ZUŠ Valašské Klobouky

Koncert ZUŠ Valašské Klobouky

19.12.22

Velké poděkování patří všem vystupujícím a organizátorům koncertu pro naše obyvatele. 


Více...
 
Koncert ZUŠ Valašské Klobouky

Velké poděkování patří všem vystupujícím a organizátorům koncertu pro naše obyvatele. Ve čtvrtek 15. 12. 2022 se v našem domově uskutečnilo milé hudební vystoupení žáků a pedagogů ZUŠ Valašské Klobouky. Radostná a sváteční atmosféra byla doprovázena i velkými poletujícími vločkami za okny. Bez pomoci rodičů a přátel by se takové vystoupení nemohlo uskutečnit, a tak děkujeme za spolupráci i jim.

Náš domov je otevřený každému kulturnímu, společenskému a přátelskému vystoupení. 

Fotografie si můžete prohlédnout zde.


Méně...
 
V den svátku svatého Mikuláše

V den svátku svatého Mikuláše

19.12.22

Návštěvou, nadílkou a slovem povzbuzení byli obdarováni všichni klienti našeho domova.


Více...
 
V den svátku svatého Mikuláše

Návštěvou, nadílkou a slovem povzbuzení byli obdarováni všichni klienti našeho domova. Několik okamžiků tohoto dne a kdo Mikuláše tentokrát doprovázel můžete spatřit zde.


Méně...
 
Adventní přání a pozvánka

Adventní přání a pozvánka

29.11.22

Milí přátelé,

advent, vánoční svátky a konec občanského roku nám přinášejí nové příležitosti a obdarování.


Více...
 
Adventní přání a pozvánka

Milí přátelé,

advent, vánoční svátky a konec občanského roku nám přinášejí nové příležitosti a obdarování. Advent z latinského slova advenio je o přicházení zachránce a nejlepšího lékaře člověka, na kterého lidstvo čeká. Vánoce jsou o největším obdarování v dítěti a chudých jeslích. A vstup do nového roku nám ukazuje stálý trvalý pohyb v čase a příležitost toho co je před námi. Dovolte, abych Vás nejenom pozval k návštěvám vašich blízkých a přátel, ale také do našeho domova pokojného stáří.

Petr Žůrek, ředitel pobočky 

 


Méně...
 
Poděkování

Poděkování

03.10.22

Jak poděkovat klientům za jejich snahu a ochotu setkávat se, v rámci svých možností pracovat a tvořit, si lámaly hlavu pracovnice aktivizačního úseku.


Více...
 
Poděkování

Jak poděkovat klientům za jejich snahu a ochotu setkávat se, v rámci svých možností pracovat a tvořit, si lámaly hlavu pracovnice aktivizačního úseku. Spolu s klienty se schází dvě dopoledne v týdnu a za družného hovoru, vůně kávy a něčeho sladkého na zub vznikají pod rukama náramkové růžence, dekorativní svíce, či měkké polštářky. Každé takové setkání končí rozloučením a poděkováním za účast. Ale není poděkování jako poděkování. Chtěly jsme poděkovat něčím zvláštním, co by přineslo radost, bylo výjimečné, nezapomenutelné, ale na druhou stranu i splnitelné. Napadlo nás několik variant poděkování a nechaly jsme na klientech, kterou z nich si vyberou. Dopadlo to jinak, než jsme čekaly. Ani jedna varianta nebyla dobrá. Jejich přáním bylo společné setkání v družném rozhovoru, s vůní kávy, něčím dobrým na zub, ovšem tentokráte bez práce. Jak jednoduché!


Méně...