Uherské Hradiště

Seznam poboček
 
 

První Dobročinný bazar NADĚJE v Uherském Hradišti

 
První Dobročinný bazar NADĚJE v Uherském Hradišti

První Dobročinný bazar, který se uskutečnil ve čtvrtek 8. prosince v prostorech Dobročinného obchodu a Cafe 21 se nesl v příjemné předvánoční atmosféře, radosti ze setkávání a ochotě pomáhat. Jeho hlavním cílem bylo získání finančních prostředků na pomoc lidem s handicapem, ale také prezentace služeb NADĚJE.

K úspěchu bazaru přispěly spousty dobrovolníků ať už z rodinného centra Akropolis, Informačního centra pro mládež, studentky SPŠHZ či kadeřnice a kosmetičky ze Střední školy služeb a samo sebou i řada pozvaných hostů, kteří zpříjemnili odpoledne v Cafe 21 autorským čtením, hrou na klavír, zpěvem vánočních písní nebo módní přehlídkou.

Děkujeme všem dárcům přineseného zboží, finančních prostředků i těm, kteří si přišli nakoupit či se jen zastavili na kus řeči. Poděkování rovněž patří i všem parterům a dobrovolníkům, kteří nemalou měrou přispěli k úspěchu akce. Výtěžek ve výši 20.224 Kč bude věnován na pracovní terapie lidí s mentálním postižením v dílně NADĚJE v Uherském Hradišti.  

O tom, že dobročinný bazar byl společenskou událostí, místem náhodných setkání a radosti z "úlovků" se můžete dočíst také na stránkách Slováckého deníku a Dobrého dne s kurýrem.

 

Fotografie z Dobročinného bazaru naleznete ve fotogalerii

Děkujeme za poskytnít fotografií paní Ševčíkové ze SŠPHZ a paní Vackové z ICM


Méně...