Vysoké Mýto

 
 

Aktuality

PEČENÍ S NAĎOU

PEČENÍ S NAĎOU

29.05.24 | Vysoké Mýto

Máme u nás mnoho skvělých lidí z personálu a někteří mají široké zaměření svých zájmů, se kterými jsou ochotní se s klienty podělit. 


Více...
 
PEČENÍ S NAĎOU

Máme u nás mnoho skvělých lidí z personálu a někteří mají široké zaměření svých zájmů, se kterými jsou ochotní se s klienty podělit. Třeba naše pečovatelka Naďa jen tak z ničeho nic naplánovala odpolední pečení koláčů s klienty, a to tak, že je plně zapojila do procesu. 

Někdo dělal z těsta bochánky, jiný míchal tvaroh, další tvořil žmolenku. Zkrátka všichni pilní jako v úlu jen to bzučelo. Koláčky se vyvedly jedna báseň a tak i na Sweet festivalu bylo možné si je zakoupit. 


Méně...
 
UMĚLECKÁ DÍLA MŮŽE ZVLÁDNOUT KAŽDÝ

UMĚLECKÁ DÍLA MŮŽE ZVLÁDNOUT KAŽDÝ

29.05.24 | Vysoké Mýto

I tento článek by mohl být poděkováním za věnování času našim klientům a skvělým nápadům, s kterými přicházejí kolegové a kolegyně z týmu pečovatelů i pečovatelek. 


Více...
 
UMĚLECKÁ DÍLA MŮŽE ZVLÁDNOUT KAŽDÝ

I tento článek by mohl být poděkováním za věnování času našim klientům a skvělým nápadům, s kterými přicházejí kolegové a kolegyně z týmu pečovatelů i pečovatelek. Každý se věnuje klientům tak jak sám uzná za vhodné, jak je mu to příjemné, v čem se cítí dobře, co ho baví a včem se cítí jistý. Pro někoho je to nácvik chůze, pro jiného procházka venku a nakonec třeba nějaká ta tvorba. Jedno odpoledne se poštěstilo několika klientům stát se opravdovými umělci a vytvořit díla opravdu nevídaná. Však pohleďte sami. 


Méně...
 
KDO SI HRAJE NEZLOBÍ

KDO SI HRAJE NEZLOBÍ

29.05.24 | Vysoké Mýto

Tímto příspěvkem chceme poděkovat pečovatelům i pečovatelkám za jejich každodenní práci s klienty v našem zažízení. 


Více...
 
KDO SI HRAJE NEZLOBÍ

Tímto příspěvkem chceme poděkovat pečovatelům i pečovatelkám za jejich každodenní práci s klienty v našem zažízení. Mnohdy je to veselé jindy méně, ale vždycky stojí za to udělat něco navíc a přinést něco nového a nepoznaného. Třeba malování nohama. V nápadech se meze nekladou. Hlavně když to přinese radost a smích. 


Méně...
 
I SENIOŘI SE MOHOU ÚČASTNIT SOUTĚŽÍ

I SENIOŘI SE MOHOU ÚČASTNIT SOUTĚŽÍ

15.05.24 | Vysoké Mýto

Letos se naši pracovníci přímé péče, tedy pečovatelky rozhodly zapojit i naše zařízení, naše klienty do výzvy v rámci světového dne hygieny rukou.

 


Více...
 
I SENIOŘI SE MOHOU ÚČASTNIT SOUTĚŽÍ

Letos se pracovníci přímé péče, tedy pečovatelky rozhodly zapojit i naše zařízení, naše klienty do výzvy v rámci světového dne hygieny rukou. Každý rok se 5. května připomíná důležitost mytí rukou jako prevence infekčních nemocí. Litomyšlská nemocnice vyhlásila k tomuto významnému dni soutěž s názvem "Humor a čisté ruce půl zdraví". 

Společnými silami vytvořili klienti a pracovníci domova pro seniory báječný a nápaditý výtvor, který se bude ucházet o možnou výhru nebo alespoň nějakou tu příčku. Za pomocí prstových barev a skvělého nápadu vzniklo viz. obrázek. 


Méně...
 
SWEET FESTIVAL POTŘETÍ PRO NADĚJI

SWEET FESTIVAL POTŘETÍ PRO NADĚJI

03.05.24 | Vysoké Mýto

Srdečně zveme všechny příznivce dobročinných akcí na další ročník Sweet festivalu pořádaný pro Dům pokojného stáří Naděje ve Vysokém Mýtě. Již třetí ročník této krásné akce pro nás pořádá Spolek Pomáhat je v módě a my věříme, že přinese hezké zážitky, příjemně strávený čas a finanční výtežek, který poputuje na dobrou věc. 


Více...
 
SWEET FESTIVAL POTŘETÍ PRO NADĚJI

Srdečně zveme všechny příznivce dobročinných akcí na další ročník Sweet festivalu pořádaný pro Dům pokojného stáří Naděje ve Vysokém Mýtě. Již třetí ročník této krásné akce pro nás pořádá Spolek Pomáhat je v módě a my věříme, že přinese hezké zážitky, příjemně strávený čas a finanční výtežek, který poputuje na dobrou věc.  Výtěžek z této akce je vždy použit ve prospěch našich klientů (nákup pomůcek, návštěva kavárny a jiné). Přijďte se podívat, ochutnat něco dobrého a přispět tam, kde je to potřeba.  

Spolku Pomáhat je v módě předem děkujeme za zajištění všeho potřebného, protože bez nich by nic z toho nebylo. Děkujeme jste skvělí a moc si vážíme vašeho času, nasazení a energie, které věnujete všemu, co děláte.


Méně...
 
HUDEBNÍ SOUBOR JARO

HUDEBNÍ SOUBOR JARO

02.04.24 | Vysoké Mýto

Přestože k nám na návštěvu přijelo jen několik málo členů tohoto souboru, rozhodně je nikdo nemohl přeslechnout. 


Více...
 
HUDEBNÍ SOUBOR JARO

Přestože k nám na návštěvu přijelo jen několik málo členů tohoto souboru, rozhodně je nikdo nemohl přeslechnout. Všichni čtyři účinkující o sobě dali znát ať už vynikající hrou na hudební nástroje tak i skvělým zpěvem lidových písní. Hudební soubor Jaro u nás byl po několikáté a vždy sklidil velký úspěch. Děkujeme za Vaši náklonnost i dalším roce. 


Méně...