Nedašov

 
 

Volná pracovní pozice

Do našeho týmu hledáme nového kolegu/kolegyni na pracovní pracovní pozici všeobecná sestra. Bližší informace jsou uvedeny zde nebo nás kontaktujte na tel. č. 778 718 593.

Informace pro návštěvy

Milí přátelé, vážení příbuzní, zveme Vás k návštěvě našeho domova.

Návštěvy jsou povoleny bez jakýchkoliv omezení a zároveň se nevyžaduje ani telefonické objednání. Návštěvní doba je denně od 9:00 do 20:00 hodin.  

 
 
Kácení májky

Kácení májky

10.06.19

Dne 6. 6. 2019 proběhlo ve venkovním areálu našeho domova kácení májky. Tato tradiční akce se letos skutečně vydařila. Slunečné počasí


Více...
 
Kácení májky

Dne 6. 6. 2019 proběhlo ve venkovním areálu našeho domova kácení májky. Tato tradiční akce se letos skutečně vydařila. Slunečné počasí vylákalo ven i ty klienty, kteří obvykle společnost nevyhledávají.

Akce začala ve 14 hodin vystoupením dětí ze ZŠ Nedašov. Velký počet dětí v doprovodu učitelek zazpíval a zahrál několik písní, které dojaly nejednu naši klientku.

V 15 hodin vystoupil pěvecký soubor Trávnica z Brumova Bylnice, který se u našich klientů těší velkému úspěchu. Součástí akce bylo také chutné občerstvení – domácí cukroví, klobásky, káva, apod.

Do svých pokojů se uživatelé rozcházeli s úsměvem, což bylo pro personál i účinkující tou největší odměnou.

Děkujeme všem, kteří k prožití příjemného odpoledne jakkoliv přispěli!

Fotografie zde.


Méně...
 
Na Jarním plesu

Na Jarním plesu

30.04.19

Dne 25. 4. 2019 jsme byli pozváni na 5. JARNÍ PLES PO NAŠEM, pořádaný DSS Návojná. Prožili jsme krásný večer v přítomnosti dalších


Více...
 
Na Jarním plesu

Dne 25. 4. 2019 jsme byli pozváni na 5. JARNÍ PLES PO NAŠEM, pořádaný DSS Návojná. Prožili jsme krásný večer v přítomnosti dalších klientu z okolních domovů. Příjemná atmosféra nás navodila do milé nálady, veselého tance a krásných zážitků - nejen ze setkání po roce, ale také z bohaté tomboly. Naše klientka vyhrála první cenu, z které měla obrovskou radost. Moc jsme si to užili, klienti si zazpívali a zatancovali za doprovodu skvělé hudby. Děkujeme pořadatelům za pozvání, dobré občerstvení a pěkný dubnový večer. Fotografie zde.


Méně...
 
Beseda o knize Život pod Holým vrchem

Beseda o knize Život pod Holým vrchem

22.03.19

„Každé ráno jsme chodili do školy dvanáct kilometrů. V zimě, v létě, každý den. A odpoledne, to jsme měli víc jak dvanáct


Více...
 
Beseda o knize Život pod Holým vrchem

„Každé ráno jsme chodili do školy dvanáct kilometrů. V zimě, v létě, každý den. A odpoledne, to jsme měli víc jak dvanáct kilometrů, protože jsme šli schválně třeba přes Návojnou, abychom poznali zase něco nového. Věděli jsme, kde má noru liška, kde zaléhá srnčí, kde zajíc.“ To jsou slova milé návštěvy, paní Heleny Geršlové, která nám přišla povyprávět o svém životě pod Holým vrchem a o své stejnojmenné knize. Povídání to bylo velmi zajímavé. Téměř každý z klientů v něm našel kousek svého života, a tak kolem besedního stolu vznikla živá debata seskládaná z dávných vzpomínek. Za hezky strávené dopoledne děkujeme nejen paní Geršlové, ale také naší klientce, paní Františce, která stejně jako autorka knihy žila život pod Holým vrchem a setkání s dávnou přítelkyní bylo jejím velkým přáním.


Méně...
 
Poděkování

Poděkování

31.01.19

Chceme srdečně poděkovat všem, kdo nás svým hlasem nebo finančním příspěvkem podpořili v projektu - ČSOB pomáhá regionům.


Více...
 
Poděkování

Chceme srdečně poděkovat všem, kdo nás svým hlasem nebo finančním příspěvkem podpořili v projektu - ČSOB pomáhá regionům. Umístili jsme se na první příčce a na venkovní rehabilitační trenažéry tak získali celkovou částku 84.407,- Kč. Věříme, že se nám projekt podaří brzy zrealizovat a první sluneční paprsky přivítáme aktivním pohybem. O využití projektu Vás budeme průběžně informovat prostřednictvím našich webových stránek. 


Méně...
 
Jdeme do finále, pomůžete?

Jdeme do finále, pomůžete?

10.12.18

Děkujeme všem, kdo nás podpořili svým hlasem v projektu ČSOB pomáhá regionům, ve kterém usilujeme o získání finančních


Více...
 
Jdeme do finále, pomůžete?

Děkujeme všem, kdo nás podpořili svým hlasem v projektu ČSOB pomáhá regionům, ve kterém usilujeme o získání finančních prostředků na venkovní rehabilitační trenažéry. Právě se posouváme do jeho hlavní části. Na www.csobpomaharegionum.cz můžete vidět náš medailonek, v němž jsme se v 90 vteřinách snažili představit život v NADĚJI. Pravidla projektu jsou jednoduchá, kdo vybere nejvíce prostředků od veřejnosti, obdrží nejvyšší částku od ČSOB. Pokud chcete pomoci našim klientům zvýšit možnosti rehabilitace, můžete přispět jakoukoli finanční částkou na číslo sbírkového účtu 101 7777 101/0300. Důležitý je variabilní symbol - ten náš je 20186306. Nebo nás můžete podpořit formou ONLINE mechanismu na webových stránkách www.csobpomaharegionum.cz. Sbírka finančních prostředků probíhá do 6. ledna 2019.

Máte-li zájem o potvrzení o daru, kontaktujte nás na čísle 778 718 593. Jestliže svůj příspěvek pošlete přes ONLINE bránu a vyplníte potřebné údaje, bude Vám potvrzení vystaveno po ukončení sbírky.

Srdečně děkujeme za jakoukoliv podporu.


Méně...
 
Mikulášská nadílka

Mikulášská nadílka

07.12.18

Tak jako každý rok, i letos navštívil náš domov Mikuláš s nadílkou. Milá slova pro každého a příjemná předvánoční atmosféra,


Více...
 
Mikulášská nadílka

Tak jako každý rok, i letos navštívil náš domov Mikuláš s nadílkou. Milá slova pro každého a příjemná předvánoční atmosféra, kterou s sebou Mikuláš přinesl, byla znát v úsměvech všech obdarovaných. Klienti dostali perníčky, ovoce a sladkosti, které k tomuto svátku neodmyslitelně patří. Mikuláš s andělem rozveselili a potěšili všechny naše klienty, takže smysl tohoto adventního odpoledne byl úspěšně naplněn. Fotografie zde


Méně...