Kadaň

 
 

V souladu s našimi hodnotami – nadějí, láskou, vírou – pomáháme lidem, kteří se nemohou postarat sami o sebe. Pomáhejte s námi!

 

AKTUALITY

 
 
NADĚJE na Benefičním plese v Kadani

NADĚJE na Benefičním plese v Kadani

14.11.17

NADĚJE se zúčastnila Benefičního plesu v Kadani.


Více...
 
NADĚJE na Benefičním plese v Kadani

Neziskové organizace působící v Kadani pořádaly tradiční benefiční ples města Kadaně. Plesalo se na téma „Návrat do Končičíny“, celý večer se nesl v nádechu orientu z dálného východu. Místo tradičních jednohubek návštěvníci ochutnali skvělé sushi. K poslechu hrála skvělá kapela a připravená byla i bohatá tombola. Vyfotografovat se mohli návštěvníci v připraveném fotokoutku. Výtěžek z benefičního plesu ve výši 16.190,- Kč si odnesla organizace NADĚJE. Děkujeme!   


Méně...
 
NADĚJE při setkání na sídlišti E a A

NADĚJE při setkání na sídlišti E a A

03.11.17

Ve dnech 6. 9. 2017 a 2. 10. 2017 proběhla setkání s obyvateli sídlišť A a E. 


Více...
 
NADĚJE při setkání na sídlišti E a A

Ve dnech 6. 9. 2017 a 2. 10. 2017 proběhla setkání s obyvateli sídlišť A a E. Na setkání diskutovali občané města společně se zástupci města a zástupci působících organizací o spokojenosti o životě na sídlišti a možnostech zlepšení. Setkání s občany bylo vedeno ve spolupráci s Agenturou pro sociální začleňování. Celé setkání bylo i tentokrát vedeno metodou Word Café, která spočívá v rozdělení diskutujících do menších skupinek v čele s kavárníkem, které pak prezentují své poznatky před celým týmem. Cílem metody bylo zjistit, jak se žije obyvatelům sídliště E a A, co je trápí a co by na svém sídlišti chtěli změnit. Vedení města se těmito výstupy a náměty bude zabývat.

 

 



Méně...
 
Podzim v chráněném bydlení

Podzim v chráněném bydlení

27.10.17

Klienti chráněného bydlení NADĚJE v Kadani vytvářeli podzimní výzdobu - vydlabávané dýně, které poté umístili na skalku u kanceláře


Více...
 
Podzim v chráněném bydlení

Klienti chráněného bydlení NADĚJE v Kadani vytvářeli podzimní výzdobu - vydlabávané dýně, které poté umístili na skalku u kanceláře NADĚJE v ulici Jana Švermy. Dále si klienti z vypěstovaných dýní ze zahrádky udělali dýňovou polévku. 


Méně...
 
2. ROČNÍK KABELKOVÉHO VELETRHU

2. ROČNÍK KABELKOVÉHO VELETRHU

25.09.17

Chráněné bydlení NADĚJE v Kadani pořádá 2. ročník Kabelkového veletrhu. 


Více...
 
2. ROČNÍK KABELKOVÉHO VELETRHU

Po úspěšném minulém ročníku Kabelkového veletrhu, pořádá chráněné bydlení NADĚJE v Kadani 2. ročník, který se bude konat 21.11. v KZ Orfeum v Kadani. Nyní vyhlašuje sbírku kabelek, které budou na akci nabídnuté k prodeji. Do sbírky mohou být věnovány kabelky, kabely a batohy různého druhu, ať už nové nebo použité, malé nebo velké, společenské, nákupní, sportovní, zkrátka jakékoliv, které kdysi sloužily a nyní již jen zahálí ve skříních a policích. Kabelky a kabely, které by mohly ještě někomu udělat radost a plnit účel, pro který byly vyrobeny.

Výtěžek z prodeje bude použit na zakoupení skleníku na zahradu do chráněného bydlení pro osoby s mentálním postižením a duševním onemocněním. Sběr kabelek začíná od teď a potrvá až do 17.11. Sběrná místa jsou:

- NADĚJE, chráněné bydlení (J. Švermy 569),

- Městská knihovna v Kadani (Tyršova),

- knihovna pobočka (Golovinova). 


Aktuální informace sledujte na webu či našem Facebooku Naděje, pobočka Klášterec nad Ohří a Kadaň.

 

Děkujeme, že pomáháte!


Méně...
 
Vítězství v 1. ročníku senior olympiády

Vítězství v 1. ročníku senior olympiády

07.09.17

Dne 6.9.2017 se konal 1. ročník senior olympiády pořádané Domovem harmonie a klidu v Chomutově. 


Více...
 
Vítězství v 1. ročníku senior olympiády

Dne 6.9.2017 se konal 1. ročník senior olympiády pořádané Domovem harmonie a klidu v Chomutově. Své síly změřili "sportovci" v pěti různých disciplínách (šipky, puzzle, poznávání předmětů, kuželky, hod kroužkem na cíl). Mezi sebou soupeřily družstvo Domova harmonie a klidu, s.r. o. - DsZR, družstvo Chráněného bydlení Naděje Kadaň, družstvo MSSS Most a družstvo Domova pro seniory Písečná. Během celého dopoledne bylo připraveno bohaté občerstvení a živá hudba. Tým chráněného bydlení NADĚJE v Kadani se umístil na 1. místě v kategorii družstev. Jednotliví soutěžící také obdrželi diplomy za krásná umístění v jednotlivých soutěžních disciplínách. Děkujeme za pozvání a těšíme se již na příští rok!

Více fotografií naleznete na facebookových stránkách. 


Méně...
 
Šipkový turnaj

Šipkový turnaj

21.07.17

V chráněném bydlení proběhla soutěž v šipkovém turnaji. 


Více...
 
Šipkový turnaj

V chráněném bydlení proběhla soutěž v šipkovém turnaji. Bylo připraveno bohaté občerstvení a krásné ceny pro všechny soutěžící. Výkony soutěžících byly vyrovnané, první místo bylo oceněno hlavní cenou v podobě sladkého dortu. Celé odpoledne se velice vydařilo, klienti spolu s pracovníky si jej velice užili. Více fotografií naleznete na našich facebookových stránkách. 


Méně...