Vizovice

 
 

Poskytujeme služby nízkoprahového klubu dětem a mládeži z Vizovic a okolí. 

 

Najdete nás také na Facebooku a Instagramu, kde můžete sledovat aktuální dění.

 
 
Týden nízkoprahových klubů s Nadějí

Týden nízkoprahových klubů s Nadějí

Přijďte, bude to zábava!

05.09.22

Letos v září se připojujeme k celorepublikové akci Týden nízkoprahových klubů v rámci které jsme se rozhodli uspořádat hned několik akcí - den otevřených dveří, hru "O poklad VITKU" se stanovišti a sportovní odpoledne. Více informací po rozkliknutí.


Více...
 
Týden nízkoprahových klubů s Nadějí

Týden nízkoprahových klubů se uskuteční v září od 19. do 23. 9.

 

My jsme si během něj připravili program na tři dny.

 

V úterý 20. 9. od 13 do 18 hodin jste všichni zváni na den otevřených dveří s občerstvením, a to přímo k nám do klubu (adresa: Masarykovo nám. 418, Vizovice).

 

Ve čtvrtek 22. 9. od 14 do 18 hodin připravujeme hru se stanovišti "O poklad VITKU" a srdečně zveme širokou veřejnost. Sraz u nás v klubu. Připojit se můžete i později než ve 14 hodin. Záleží na vašich možnostech. Hra nebude trvat celé 4 hodiny, proto je to čistě na vás, kdy přijdete do klubu v tomto časovém rozmezí.

 

V pátek 23. 9. od 14 hodin chystáme sportovní odpoledne s kapitánskou vybíjenou. Sraz na hřišti za novou školou ("umělka"). Registrace týmů ideálně po 6 lidech (minimálně ale 4) probíhá do 16. 9. přes e-mail vizovice@nadeje.cz.

 

Přijďte, těšíme se!


Méně...
 
Zapojujeme se do akce Ukliďme Česko, přidáte se?

Zapojujeme se do akce Ukliďme Česko, přidáte se?

Sejdeme se v pátek 16. 9. ve 13:00

02.09.22

Na našem okolí nám záleží, proto se již tradičně zapojujeme do celorepublikové akce Ukliďme Česko, jejímž cílem je udržovat českou krajinu čistou, hezkou a bez odpadků. My svým dílem přispějeme ve Vizovicích. V pátek 16. 9. ve 13:00 se sejdeme u nás v klubu.


Více...
 
Zapojujeme se do akce Ukliďme Česko, přidáte se?

Na našem okolí nám záleží, a proto se již tradičně zapojujeme do celorepublikové akce Ukliďme Česko a zveme místní bez ohledu na věk, aby se k nám přidali.

 

Hlavní podzimní úklidový den je sobota 17. 9., my si však úklid uděláme O DEN DŘÍVE, a to 16. 9. 2022. Sraz si dáme ve 13:00 u nás v klubu na Masarykově náměstí 418 ve Vizovicích (po schodech nahoru nad prodejnou Moje smečka). Pokud se budete chtít přidat později odpoledne, domluvíme se operativně na telefonu 732 143 346.

 

S sebou si vezměte dobrou náladu, pohodlný oděv a obuv. Úklidové pomůcky jsou zajištěny.

 

Prozatím máme v plánu uklidit Baťovu dráhu mezi Slušovskou a Chrastěšovským mostem.

 

Více o akci se dozvíte na webu www.uklidmecesko.cz, kde se také můžete zaregistrovat jako úklidový dobrovolník.

 

Na ukliděnou František a Martin


Méně...
 
V pátek bude zavřeno

V pátek bude zavřeno

17.08.22
V pátek 19. srpna bude z provozních důvodů klub uzavřen. Děkujeme za pochopení a těšíme se zase v pondělí!
Více...
 
V pátek bude zavřeno
V pátek 19. srpna bude z provozních důvodů klub uzavřen. Děkujeme za pochopení a těšíme se zase v pondělí!
Méně...
 
Neoficiální "mini výroční zpráva"

Neoficiální "mini výroční zpráva"

Tak trochu jiné čtení

11.08.22

Poznejte naše služby a co se v nich dělo v roce 2021. Toto čtení je jiné. Obsahuje plány jednotlivých služeb do budoucna i příbehy klientů. Začtěte se a poznejte nás a naše služby zase o něco lépe. Fotky tam jsou taky!


Více...
 
Neoficiální "mini výroční zpráva"

Chtěli jsme shrnout rok 2021 podrobněji. Moci se k uplynulým událostem vracet. Zase a znovu pročítat příběhy klientů a prohlížet fotky. Proto jsme udělali pro sebe, pro vás, pro klienty, jejich rodiny a všechny příznivce Naděje tuto neoficiální "mini výročku", která je chudší o čísla a bohatější o příběhy.

 

Příjemné počtení! A kdybyste měli v okolí někoho, kdo by naše služby potřeboval a chtěl o nás vědět více, budeme rádi, když mu o tomto řeknete.

 

K přečtení ZDE.


Méně...
 
Hoďte nám v Tescu žeton

Hoďte nám v Tescu žeton

Zapojili jsme se do projektu Tesco "Vy rozhodujete, my pomáháme"

13.07.22

Tento týden odstartoval program společnosti Tesco"Vy rozhodujete, my pomáháme". Hlasovat můžete pro vybrané projekty do 7. 8. 2022. Ten s nejvíce hlasy získá finanční podporu pro svou realizaci.


Více...
 
Hoďte nám v Tescu žeton

Tento týden odstartoval program společnosti Tesco "Vy rozhodujete, my pomáháme". Hlasovat můžete pro vybrané projekty do 7. 8. 2022. Ten s nejvíce hlasy získá finanční podporu pro svou realizaci. Žeton získáte ve vybraných prodejnách Tesco za každý nákup a můžete jej pak vhodit do předem připravených nádob.

 

My se za zlínskou oblast zapojujeme celkem se třemi projekty, a to v obchodech Tesco ve Zlíně, v Holešově a v Novém Jičíně.

 

V NOVÉM JIČÍNĚ můžete podpořit náš projekt určený na nákup hudebních nástrojů pro naše klienty z nízkoprahového zařízení pro děti a mládež ve Vizovicích. Sem dochází děti ze znevýhodněného prostředí. Hledají u nás klid, podporu i zábavu. Mnozí z nich se rádi rozvíjí po všech stránkách a ta hudební není výjimkou. Proto bychom rádi nakoupili elektronické bicí, kytaru a klávesy, abychom jim mohli poskytnout příležitost nalézt svůj talent.


VE ZLÍNĚ můžete podpořit náš projekt určený na revitalizaci zahrady chráněného bydlení pro lidi s postižením. Chceme vytvořit příjemné místo pro setkávání klientů, jejich rodin i pracovníků. Místo pro rozvoj stávajících i nových dovedností, a to obnovou zahrady a vybudováním funkční části zahrady, kde bychom klienty učili, jak pečovat o rostliny.

 

V HOLEŠOVĚ můžete podpořit náš projekt určený na nákup kardio křesel pro naše klienty denního stacionáře pro lidi s demencí. Tato polohovací křesla uleví bolavým zádům i natékajícím nohám klientů, a díky jejich mobilitě a snadné manipulaci umožní klientům stále zůstat při aktivitách s ostatními, a to i venku.

 

Děkujeme za vaše hlasy!


Méně...
 
Ve "Vitku" byla sanitka

Ve "Vitku" byla sanitka

11.07.22

Nebojte se, nikomu se nic nestalo. To my ani v létě nezahálíme, a tak jsme si k nám pozvali sanitku, abychom se dozvěděli užitečné informace. Čtěte víc.


Více...
 
Ve "Vitku" byla sanitka

Nebojte se, nikomu se nic nestalo. To my ani v létě nezahálíme, a tak jsme si k nám pozvali sanitku, abychom se dozvěděli užitečné informace. 

 

Náš zkušený pracovník Martin společně s kolegou předvedli sanitku v plné parádě. Všichni si mohli zkusit, jaké je to být pacientem, vleže i vsedě. Nechyběla ani krátká projížďka po okolí.

 

Připomněli jsme si, že kdyby něco, voláme „155, doktor jede hned“.

 

Děkujeme společnosti SANITKY VALLE za tento zážitek a už se těšíme na další.


Méně...