Vizovice

 
 

Poskytujeme služby nízkoprahového klubu dětem a mládeži z Vizovic a okolí. 

 

Najdete nás také na Facebooku a Instagramu, kde můžete sledovat aktuální dění.

 
 
Stále jsme tu pro vás

Stále jsme tu pro vás

S omezeními, ale fungujeme

26.01.21

Nabízíme pomoc všem, kdo by nás potřebovali - školní přípravu, techniku k distanční výuce, trávení volného času, pokec,.... 


Více...
 
Stále jsme tu pro vás

Najdete u nás i hlubší pomoc se zvládáním současné nelehké situace prostřednictvím rozhovorů a konzultací ( pokud byste se báli, nebo nemohli dorazit osobně, můžete nás kontaktovat i telefonicky, nebo na FB), nebo i kontaktů na další odborníky. Pro klienty máme otevřeno ve standardní otevírací době. Rodičům jsme potom k dispozici po domluvě kdykoli mimo tuto dobu.


Méně...
 
Podlahy a topení

Podlahy a topení

06.09.19
Díky vstřícným zástupcům měta Vizovice jsme i letos mohli významně vylepšit interiér klubu. Během prázdnin jsme dostali nové topení. To
Více...
 
Podlahy a topení

Díky vstřícným zástupcům měta Vizovice jsme i letos mohli významně vylepšit interiér klubu. Během prázdnin jsme dostali nové topení. To nejen mnohem lépe vypadá, ale je spolehlivější a úspornější. Jako první ale jistě padne každému do oka nové lino, které interiér opravdu zmněnilo k lepšímu.


Méně...
 
Nový kulečník

Nový kulečník

06.09.19
Náš starý kulečníkový stůl byl již hodně opotřebovaný. Vlnilo se mu plátno, odpoadávaly "kapsy". Jsme proto moc vděční, že jsme si
Více...
 
Nový kulečník

Náš starý kulečníkový stůl byl již hodně opotřebovaný. Vlnilo se mu plátno, odpoadávaly "kapsy". Jsme proto moc vděční, že jsme si díky nadaci SOVA mohli pořídit kulečník nový. Všem udělal velikou radost a momentálně je v klubu nejvyhledávanější aktivitou.


Méně...
 
Nový parťák ve VITKU

Nový parťák ve VITKU

04.09.19
Nedávno jsem se s touto krásnou a přitom nenáročnou rybkou setkala na návštěvě u přátel a napadlo mě, že by mohla být vítaným
Více...
 
Nový parťák ve VITKU

Nedávno jsem se s touto krásnou a přitom nenáročnou rybkou setkala na návštěvě u přátel a napadlo mě, že by mohla být vítaným společníkem i okrasou ve VITKU. Všichni souhlasili, a tak jsme se společně jednu vypravili koupit. Nejnadšenější akvaristé z řad našich klientů ji společně vybrali a pojmenovali Pafi.

Pafi nemá rád společnost (ostatní ryby kromě samiček svého druhu napadá) a úplně mu vyhovuje samota, nadechuje se nad vodou, takže nemusí mít filtrační zařízení a ani na prostor není náročný. Stačí mu jednou za týden vyměnit vodu a dopoledne nasypat speciální krmení. Hlavně krmení je velice populární a zatím platí, že kdo dřív přijde, ten krmí.

Doufáme, že se Pafimu bude v naší péči dobře dařit a bude nám dělat společnost alespoň dva roky, kterých by se tento druh rybek měl dožívat. Někteří z klientů začínají plánovat pořízení dekoračního písku a různých atrakcí do akvária, aby bylo ještě krásnější a Pafi se "nenudil



Méně...
 

Setkání u kulatého stolu

NZDM v síti odborné pomoci ohroženým dětem a dospívajícím

19.09.18
13. září 2018 se ve zlínském Klubu 204 uskutečnilo setkání poskytovatelů nízkoprahových služeb Zlínského kraje s Českou asociací
Více...
 

13. září 2018 se ve zlínském Klubu 204 uskutečnilo setkání poskytovatelů nízkoprahových služeb Zlínského kraje s Českou asociací streetwork.

Na setkání se představily nízkoprahové služby, zástupci samospráv a orgánů sociálně právní ochrany a sdíleli si své zkušenosti, rady, jak služby využívat, čím jsou užitečné a jaký mají přesah.

 

NADĚJE Vizovice měla v programu  své zastoupení Mgr. Květou Smrčkovou na téma Kazuistika - k čemu v NZDM pomůže případová konference.

Mgr. Kateřina Pivoňková přinesla informace o tom, jak se NZDM mohou angažovat v potravinové pomoci dětem z chudých rodin.

 

Za přednesené informace, příběh a jeho řešení, jsme pyšlí a věříme, že přinesou i ostatním poskytovatelům nové obzory, jakou cestou je možné se vydat.


Méně...
 
Fotokomixy

Fotokomixy

Tak trochu jiné tvoření s klienty

13.07.18
Když nás rukodělné tvoření omrzí, je potřeba zapojit techniku :-)
Více...
 
Fotokomixy

Když nás rukodělné tvoření omrzí, je potřeba zapojit techniku :-)

Na jedno odpoledne jsme si vymysleli tvoření fotokomixů a abychom děti správně namotivovali, museli jsme jako pracovníci jít příkladem.

Aneb jak to u nás vypadá, když dojde kafe :-)

 

Fotokomix


Méně...