Vsetín

 
 

Denní stacionář Sychrov

 

               

                  

PROČ TU JSME

Pomáháme lidem se zdravotním postižením zvládat nároky každodenního života, rozvíjíme jejich samostatnost a dovednosti. Odlehčujeme rodinám v péči o jejich blízké, které nemohou nechat bez pomoci jiného člověka.

KDO MŮŽE VYUŽÍT NAŠE SLUŽBY

Lidé s mentálním a kombinovaným postižením ve věku od 16 do 45 let (včetně).

CO NABÍZÍME

Denní Stacionář je ambulantní služba na adrese Mudr. Františka Sovy 61, 755 01 Vsetín, kde jsou v kontaktu se svými vrstevníky, účastní se aktivit ve službě i mimo ni v běžné společnosti.

KDY NEMŮŽEME SLUŽBY POSKYTNOUT

Uživatelem služby se nemůže stát žadatel, který není mentálně postižený nebo trpí závažným psychickým onemocněním, které je neslučitelné s bezpečným soužitím ve skupině, případně člověk, který potřebuje intenzívní péči specialisty v oboru psychiatrie nebo člověk trpící akutním infekčním onemocněním.

KOLIK SLUŽBY STOJÍ

Lidé, využívající služby denního stacionáře platí čas, kdy potřebují pomoc od pracovníků - 165 Kč/1 hodinu přímé péče. Pomoc využívaná kratší dobu se poměrně krátí (např. za 5 min 13,75 Kč).

Pokud od nás budete čerpat více jak 80 hod. měsíčně, získáte slevu 10 Kč na každou hodinu - platíte tedy 155 Kč/1 hodinu přímé péče.

Když máte zájem o zajištění obědu, hradíte za jeden odebraný oběd včetně dovozu od externího dodavatele 115 Kč. Nabízíme také dopolední svačina za 22 Kč.