Litomyšl

 
 

 
 
Velikonoční přání

Velikonoční přání

05.04.21

Velikonoce jsou znamením naděje


Více...
 
Velikonoční přání

Velikonoce jsou znamením naděje a nového začátku. Velikonoční příběh jasně ukazuje, že těžká situace nemusí končit zdánlivým krachem, ale je pouze předstupněm k nové cestě, k záchraně člověka. Moc Vám přejeme novou sílu i chuť do všedních dní, dostatek okamžiků přinášejících radost i vděčnost zároveň.


Méně...
 
Velikonoční prázdniny

Velikonoční prázdniny

26.03.21

Ve čtvrtek 1. dubna nás čekají Velikonoční prázdniny. Přijďte za námi do klubu na Velikonoční program. Těšíme se na vás :)

 
Velikonoční prázdniny
 
ONLINE VÝUKA

ONLINE VÝUKA

Jak se vyvíjí práce se studenty

23.03.21

Pomoc od října do března


Více...
 
ONLINE VÝUKA

Přibližně 5 měsíců poskytujeme podporu v online výuce žákům, kteří z technických či jiných důvodů potřebují pomoci. V dopoledních hodinách se od října do března v litomyšlské Naději s určitou pravidelností prostřídalo 9 žáků. Deset jiných dětí dochází v odpoledních hodinách na jednorázové konkrétní doučování. Počítač je dobrým nástrojem v době různých omezení, ale je rovněž patrné, že pro žáky znamená nemalou bariéru v prostředí mezi ním a učitelem. U některých dětí zaznamenáváme  pěkný posun v učivu i změnu z apatického postoje k aktivnímu přístupu. Z pozice pracovníků vnímáme velký zájem ze stran učitelů o svěřené žáky a velmi trpělivý přístup při nelehké formě vyučování.


Méně...
 
Březen 2021

Březen 2021

02.03.21

V březnu v dopoledních hodinách pomáháme s distanční výukou a po domluvě nabízíme doučování v odpoledních hodinách. Pokud si potřebujete jen s někým popovídat, neváhejte nás kontaktovat. Budeme se těšit. 

 
Březen 2021
 
Jarní prázdniny

Jarní prázdniny

12.02.21

Na jarní prázdniny jsme pro vás připravili zajímavý program. Každý den bude jiný a něčím výjimečný. Můžete se těšit na luštění, tvořivé aktivity, únikovou hru nebo stezku s úkoly. Bohužel z důvodu aktuálních vládních opatření máme omezenou kapacitu klubu na dvanáct dětí. Pokud chcete mít zajištěné místo, raději nás předem kontaktujte. Těšíme se na vás. 

 
Jarní prázdniny
 
Únor v Naději

Únor v Naději

02.02.21

Nadále pomáháme s online výukou a úkoly do školy. Po domluvě můžete přijít na doučování nebo si jen popovídat. Těšíme se na vás. 

 
Únor v Naději