Litomyšl

 
 

 
 
Jarní prázdniny

Jarní prázdniny

12.02.21

Na jarní prázdniny jsme pro vás připravili zajímavý program. Každý den bude jiný a něčím výjimečný. Můžete se těšit na luštění, tvořivé aktivity, únikovou hru nebo stezku s úkoly. Bohužel z důvodu aktuálních vládních opatření máme omezenou kapacitu klubu na dvanáct dětí. Pokud chcete mít zajištěné místo, raději nás předem kontaktujte. Těšíme se na vás. 

 
Jarní prázdniny
 
Únor v Naději

Únor v Naději

02.02.21

Nadále pomáháme s online výukou a úkoly do školy. Po domluvě můžete přijít na doučování nebo si jen popovídat. Těšíme se na vás. 

 
Únor v Naději
 
Pololetní prázdniny pátek 29.1.

Pololetní prázdniny pátek 29.1.

Cesta za polárním kruhem

27.01.21

Pololetní prázdniny v Naději budou v omezeném počtu dětí


Více...
 
Pololetní prázdniny pátek 29.1.

V pátek 29.1. dopoledne od 8 do 12 hodin bude klub Naděje pro děti otevřený. Od 10 hodin bychom vyrazili ven na dobrodružnou stezku, kde budeme objevovat tajemství života za polárním kruhem. Dobře se oblečte. Vzhledem k nouzovému stavu můžeme přijmout dopoledne pouze 12 dětí, anebo některé během provozní doby prostřídat.  Kdo by chtěl určitě přijít, neváhejte nás kontaktovat dříve, abyste měli místo jisté. Budeme se těšit.


Méně...
 
Nové PC pro online výuku!

Nové PC pro online výuku!

Výtěžek z vánoční akce "Hobitů" z Nového kostela

14.01.21

Důvěra a podpora v práci Naděje je pro nás zavazující, děkujeme.


Více...
 
Nové PC pro online výuku!

V předvánočním čase byla pořádána netradiční benefiční akce  klubu „Hobit“ z Nového kostela v Litomyšli. Děti a jejich vedoucí se rozhodli přispět na dobrou věc. Zalíbila se jim pomoc s online výukou žákům v litomyšlské NADĚJI.  Jednou z myšlenek „Hobita“  je pomáhat – výstižněji to zní, chtějí sloužit „ Děti dětem“. A proto, když se dozvěděli, že by bylo potřeba přispět na zakoupení notebooku, neváhali. Za pomocí Hanky Jandíkové, která vyrobila domácí dobroty, zhotovili vánoční balíčky, které si mohl kdokoliv v kostele koupit. Celkem se vybrala částka 9000,- korun. Ke zmíněné částce přidala NADĚJE něco  z dalších darů a notebook byl objednán. Děkujeme Novému kostelu, Hobitu, každému, kdo nám přispěl. Velmi si vážíme každého dárce. 


Méně...
 
Leden 2021

Leden 2021

04.01.21

V novém roce se na vás už moc těšíme. Rádi vám pomůžeme s úkoly do školy nebo pokud si potřebujete jen s někým promluvit. Sledujte naše stránky, protože v případě změny současných vládních opatření vás budeme o našem provozu informovat.

 
Leden 2021
 
Dárky pro děti

Dárky pro děti

Překvapení z krabic od bot

14.12.20

Děti dětem darují radost


Více...
 
Dárky pro děti

Od tohoto týdne si k nám do Naděje mohou všechny děti (navštěvující náš klub) přijít vyzvednout dáreček. Vzhledem k dané situaci proběhne pouze předání dárečku a zase budete muset jít. Ale i tak se na vás budeme těšit. 


Méně...