Litomyšl

 
 

 
 
Vánoční kamion - nadílka dárků od firmy Šmídl s.r.o.

Vánoční kamion - nadílka dárků od firmy Šmídl s.r.o.

Vánoční besídkou rozdávání radosti a dárečků u nás neskončilo. Díky dobrým lidem z firmy Šmídl s.r.o. naše děti čekalo ještě jedno nadělování. Nejdříve jsme si společně zazpívali několik koled se skřítky a Marií a Josefem. Potom už přišlo na řadu tolik očekáváné rozdávání dárečků. Ta krása rozzářených očí našich dětí nám vždy udělá obrovskou radost. Tím to bychom chtěli velice poděkovat firmě Šmídl za tuto úžasnou každoroční událost, na kterou se děti vždy moc těší.

02.01.20
 
Vánoční kamion - nadílka dárků od firmy Šmídl s.r.o.
 
Krabice od bot

Krabice od bot

Před Vánoci se NADĚJE zúčastnila akce Krabice od bot, díky níž mohlo být obdarováno mnoho dětí krásnými dárky, které vykouzlily dětem na tvářích úsměv a pocit radosti. Tímto všem zúčastněným na této akci, kteří si dali tu práci a zabalili do krabice různé dárky nejenom našim dětem, ale i ostatním velice děkujeme, na těchto rozzářených očích máte obrovský podíl!

02.01.20
 
Krabice od bot
 

Přejeme Vám krásné prožití vánočních svátků a hodně štěstí a zdraví v novém roce 2020. :-)

19.12.19
 

 
Vánoční prázdniny

Vánoční prázdniny

Během vánočních prázdnin 20. 12. 2019 - 2. 1. 2020 bude klub NADĚJE uzavřen. Těšit se na vás budeme opět 3. 1. 2020. Krásné Vánoce! :-)

16.12.19
 
Vánoční prázdniny
 
Program na prosinec

Program na prosinec

Pár posledních stran v kalendáři oznamuje, že se nám blíží konec tohoto roku. S prosincem vám přinášíme vánočně laděný program aktivit. Těšit se můžete na Mikulášskou nadílku, vyrobíte si pěkné vánoční dekorace, upečeme si tradiční vánoční cukroví, zasoutěžíme si. Samozřejmě tělocvična i klubovna nabídne také plno zajímavých aktivit, které vám zpříjemní čekání na vánoční svátky. Během vánočních prázdnin bude klub Naděje uzavřen. Těšit se na vás budeme opět 3. 1. 2020.:-)

02.12.19
 
Program na prosinec
 
Když Vánoce klepou na dveře

Když Vánoce klepou na dveře

V sobotu 7. prosince se ve Smetanově domě uskuteční od 10 do 17 hodin tradiční vánoční dílny spojené s možným posezením a občerstvením v restauraci Karlov. Rodinné centrum společně s Nadějí, Střediskem volného času a Alenou Stráníkovou připravily k vyrobení různé varianty netradičních svícnů, originální závěsné i stolní dekorace, betlémy z oříšků, stromečky a andílky macramé, lampičky ze skleniček, vánoční podtácky, patchworkové sněhuláky, korálkové ozdoby. Můžete si výrobky zhotovit, nechat se jimi inspirovat nebo i některé hotové zakoupit, protože tentokrát prostory zaplní sdružení živnostníků, umělců a podnikatelů z Made in Litomyšl. Přijďte si zpříjemnit sobotní den, budeme se na vás moc těšit.

19.11.19
 
Když Vánoce klepou na dveře