Litomyšl

 
 

 
 
Program na duben

Program na duben

Jaro je tu a s ním se blíží svátky jara - Velikonoce, a proto jsme pro Vás připravili plno zajímavých aktivit, které jsou spojeny nejen s jarem (Ukliďme Česko), ale právě i s Velikonocemi. Přijďte si k nám vyrobit velikonoční dekorace, odneste si vlastnoručně namalované tričko či tašku. Rozhýbejte svá těla v rytmu zumby či zábavnými hrami na hřišti. S měsícem dubnem se rozloučíme tradičně - po čarodějnicku, opečeme si na zahradě špekáčky a zavítáme na krátkou návštěvu do Bradavic. :-)

02.04.19
 
Program na duben
 
UKLIĎME ČESKO 4. dubna 2019

UKLIĎME ČESKO 4. dubna 2019

Jedná se o dobrovolnickou úklidovou akci, která probíhá na celém území ČR. Cílem je uklidit nelegálně vzniklé černé skládky a nepořádek. Přidej se k nám a pojď pomoci přírodě navrátit její přirozenou krásu. :-) Akce se koná 4. dubna 2019, sraz v 15:30 u NADĚJE. S sebou: dobrou náladu, pevnou obuv, rukavice a pytle budou zajištěny.

25.03.19
 
UKLIĎME ČESKO 4. dubna 2019
 
Program na březen

Program na březen

Jaro už je za dveřmi.:-)Taky se na něj těšíte? My v Naději se těšíme hlavně na vás a na vaši účast na zábavných aktivitách, které jsme pro vás připravili. Tento měsíc vás čeká nová výzva a to kulinářská soutěž ve vaření! Pro nadšence pohybu a tance chystáme lekci just dance. Přijďte si k nám zahrát také některé z deskových her a zúčastněte se turnaje v Bláznivé ZOO či jiné hře. Pro kreativní ručičky máme přichystané jarní tvoření. Tak neváhejte a zavítejte k nám. :-)

04.03.19

 

 

 
Program na březen
 
Netradiční zimní olympijské hry 
5. února 2019

Netradiční zimní olympijské hry 5. února 2019

Zítra nás v Naději čekají netradiční zimní olympijské hry! Máš doma boby či sáňky a rád vyvádíš ve sněhu? Přijď za námi a užijeme si príma dopoledne. :-) Teplé oblečení a vhodná obuv do sněhu podmínkou. :-) A pro ty, kteří nebudou sjíždět zasněžené svahy máme připravený ranec her do klubovny a tělocvičny. :-) Zítra se budeme těšit.

04.02.19
 
Netradiční zimní olympijské hry 
5. února 2019
 
Program na únor

Program na únor

S novým pololetím přichází i nový program pro vás, kluci a holky! Pro sportovní nadšence máme připraveny sportovní soutěže, posilování a florbalové odpoledne. Milovníci jídla se mohou podílet na přípravě některého z nabízených pokrmů. A máte rádi deskové hry? Ano?! A víte, zda umí prase létat? Má kočka rohy? Bude právě tvoje želva rychlejší než jiná? Přijď si zahrát turnaj deskových her a užiješ si plno zábavy a možná právě v tobě najdeme talent! :-)

31.01.19

 

 

 
Program na únor
 
Jarní prázdniny v NADĚJI

Jarní prázdniny v NADĚJI

Přijďte do NADĚJE ve svém volném čase strávit jarní prázdniny plné zábavy! Čekají vás netradiční olympijské hry, tvořivé činnosti, karnevalové soutěže a velká krabice plná Lega. Jen nezapomeňte, že o prázdninách máme otevřeno od 8 do 13 hodin. :-)

18.01.19
 
Jarní prázdniny v NADĚJI