Písek

 
 

Bez obav spolu - BOS

Předškolní kluby v knihovně

Předškolní kluby v knihovně

14.11.18

Děti se v předškolních klubech středisek NADĚJE zabývají celoročním tématem indiánů.


Více...
 
Předškolní kluby v knihovně

Děti se v předškolních klubech středisek NADĚJE zabývají celoročním tématem indiánů. 

Poslední středy v měsíci patří jako obvykle návštěvě knihovny a tak se předškoláci moc těší na další téma s indiány. Děti mají společný rituál s bubínkem a bubnování indiánských jmen kolem  pomyslného ohně, kde nechybí naštípaná polena. Čtou zde příběhy z knížky na pokračování a následně si zkouší různé aktivity na indiánská témata.

 


Méně...
 
Projekt Bez obav spolu

Projekt Bez obav spolu

31.10.18

V červenci roku 2016 jsme se zapojili do projektu se Zařízením pro další vzdělávání pedagogických pracovníků v Táboře. Samozřejmě tomu předcházelo několik měsíců pilné práce, abychom projekt vytvořili a nastavili tak, aby vyhovoval všem podmínkám. Do projektu jsou stejně jako my zapojené ještě dvě organizace Cheiron T Tábor a Salesiánské středisko mládeže - dům dětí a mládeže v Českých Budějovicích.


Více...
 
Projekt Bez obav spolu

V červenci roku 2016 jsme se zapojili do projektu se Zařízením prodalší vzdělávání pedagogických pracovníků v Táboře. Samozřejmě tomu předcházelo několik měsíců pilné práce, abychom projekt vytvořili a nastavili tak, aby vyhovoval všem podmínkám. Do projektu jsou stejně jako my zapojené ještě dvě organizace, Cheiron T Tábor a Salesiánské středisko mládeže - dům dětí a mládeže v Českých Budějovicích a základní školy z okolí.

 

 

 

Název projektu: Bez obav spolu (BOS)

Registrační číslo: CZ.02.3.61/0.0/0.0/15_007/0000175

Projekt je realizován v rámci Výzvy 02_15_007 Inkluzivní vzdělávání, investiční priority 3 – Socioekonomická integrace marginalizovaných skupin, jako jsou Romové, prioritní osy 3 – Rovný přístup ke kvalitnímu předškolnímu, primárnímu a sekundárnímu vzdělávání.

Datum zahájení:   01. 07. 2016

Datum ukončení: 30. 06. 2019

Prostřednictvím spolupráce krajského vzdělávacího zařízení, NNO, škol a školských zařízení a sociálních a zdravotních služeb dojde k vytvoření sítě za účelem podpory zvyšování inkluzivnosti vzdělávání v Jihočeském kraji se zaměřením na obce se sociálně vyloučenými lokalitami, kde budou provozována neformální předškolní centra, dojde i k podpoření žáků ze socioekonomicky znevýhodněného a kulturně odlišného prostředí v dosahování školního úspěchu a předcházení předčasným odchodům ze vzdělávání.

Realizátoři projektu:

Příjemce:

Partneři s finančním příspěvkem:

Partneři bez finančního příspěvku:


Méně...